| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi jeli Federer najveci svih vremena..? u Sport forumu; ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #132 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,467
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Citat:
Uspio si nadmašit gomilu tikvana koja su komentirala tenis za vrijeme Wimbeldona. Svaka čast ![]()
__________________ Život je pun reljefa | |
| | |
| | #133 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? ajde dosta više...bilo je previše prepirki,sve ovisi o pojednicu....nekima je sampras,nekima federer a nekima je čak stanislav wawrinka najbolji igrač! moje je mišljenje da je ta dva igrača teško usporediti jer su igrali u drugim vremenima kada se igrao drugačiji tip tenisa,tako da je naslijepo govoriti da li bi netko od današnjih igrača razbijao beckera,edberga a i da li bi oni razbijali nalbandiana,nadala i kog već!
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #134 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Citat:
![]() ![]() da danas nema talentiranih tenisača ![]() ![]() btw.viruj mi se da je RG najveći pokazatelj iforme jednog igrača ![]() | |
| | |
| | #135 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Citat:
(salim se... znam da sve krivo svacas )Btw. ja mislim da je najveci. U doba u kojem ja pratim tenis definitivno je. Necu govorit sta je bilo prije, makar se danasnji tenis ne moze usporedivat sa proslim. Sve se razvilo, reketi su postali gotovo pa savrseni, stavili su ona oka sokolova... Ja to necu usporedivat, ali u novije doba definitivno je najveci... ![]() BTW. Nadal je reko da je on najveci... ![]()
__________________ "Emancipate yourselves from mental slavery; None but ourselves can free our mind" | |
| | |
| | #136 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Ja ipak mislim da je Ančić naveći ikad. Osim šta je totalni rasturač u tenisu, uspio je i diplomirati. A sad, ako netko uspjeva biti na putu valjda 350 dana godišnje, skakati sa kontinenta na kontinent, jeeeeebeno igrati i uz to uredno završiti faks (bez ikakvih ustupaka) kao šta je pravo - to je uspjeh bez premca. ![]() ![]() |
| | |
| | #138 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? živio ti meni mario vječno,legendo....davidedenko bi odustao već na prvoj godini... ![]() davidenko bi lijepo rekao: zajebi ti to,ode ja staviti lijepo protiv sebe na kladionici,čujem tamo u super sportu dobri koeficijenti!
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #139 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? šta se ovde pljuje po ančiću,po meni ančić zaslužuje biti među prvih 10 samo što taj momak nema sriće u životu i to je to ![]() btw.vrime će pokazati da je federrer bio najveći a uostalom kad ga jedan igrač tipa nadala krasi tim epitetom to puno govori ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
![]() |
| Tagovi: federer, jeli, najveci, svih, vremena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:39.

(salim se... znam da sve krivo svacas