| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi jeli Federer najveci svih vremena..? u Sport forumu; Citat: Pravi autor: ponosnipurger Kolko sam ja cuo tata mu je dekan. Ili neko iz obitelji. Znas Damfisk, ne znas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #161 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Citat:
Ančićev mentor je bivši predsjednik TK Split. ![]() | |
| | |
| | #163 (permalink) | ||||
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Citat:
![]() Citat:
Sampras se spominje kao najveći a i brojke mu idu u prilog ali taj sampras nikad nije primirisa finala toga RG..federrer je igra 3 puta doduše i gubio ali možda od najvećeg "prašinara" današnjice.. Citat:
po meni a i mnogima federrer je najveći u povijesti i tu brojke i činjenice stoje njemu u prilog,njega nemože sporiti jedan RG,čoviku je nepuna 27 godina a već brzo "hvata" svoj 13 GS u karijeri!!! Citat:
sve je ovde logično ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni, pitaju te jesu li zaboravljeni... | ||||
| | |
| | #164 (permalink) | |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Citat:
Mislim da je tada prof Bilić bio sam profesor političke ekonomije - ali zaista nisam siguran. Znam da je neko vrijeme bio dekan, a sad, da li je to bilo baš onda kada je slaven studirao, zaista ne znam. BTW - Ančićev "mentor" je - ma on je smijurija... mentor, mislim... Doktore, nema ti tu ni "l" od logike... ajde prvo se odluči za jednu od dvije opcije, pa ćemo onda nastavit
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. | |
| | |
| | #165 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Citat:
osim tog turnira iza njega stoje brojke koje su nepobitne i apsurdno a i smišno je da jedan turnir to dovodi u pitanje.. znaći po tebi je i sampras qurac od igrača jer nikad nije uša u finale a kamoli osvojio RG a opet samprasa uzimaju kao nejvećeg i iza kojeg stoje i te velike brojke ![]() mislim da znaš nešto u sportu i tada si svjestan da tu statistika igra nejveću zaslugu u nekim veličinama ili vrijednosti koje trajno ostaju.. sad te ja pitam kako federerove brojke mogu doći u pitanje zbog jednog turnira? gledaš li tenis uopće? uostalom koga ti smatraš najvećim tenisačem i zašto?
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni, pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #166 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,566
![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Federer pao već u drugom kolu Najbolji tenisač svijeta Roger Federer poražen je u drugom kolu ATP turnira Masters serije u Torontu od Francuza Gillesa Simona 2-6, 7-5, 6-4 U prvom nastupu nakon poraza u epskom finalu Wimbledona od Rafela Nadala, Federer je zaustavljen od 22. tenisača svijeta koji je prošlog tjedna osvojio ATP turnir u Indianapolisu. Federer je svoj servis protiv Simona gubio čak pet puta i napravio je više od 20 neprisiljenih pogrešaka forehandom. - Sezona turnira na tvrdim podlogama tek je započela i nije kraj svijeta što sam izgubio, ali mi je žao što sam ovako loše startao. Volim ovu podlogu, volim ovaj turnir i poraz definitivno boli. Moram sada malo doći sebi i okrenuti se prema naprijed. Sada se okrećem Olimpijskim igrama i U.S. Openu i želim biti maksimalno spreman za ta natjecanja – izjavio je Federer. - Igrao sam kao u snu. Ne pobjeđuje se svaki dan najbolji igrač na svijetu. Pun sam samopouzdanja zbog pobjede u Indianapolisu prošlog tjedna. Samo sam nastojao udariti loptu što jače, to je bio moj plan – rekao je Simon. Ukoliko Nadal osvoji turnir u Torontu te sljedećeg tjedna turnir Masters serije u Cincinnatiju, a Federer opet izgubi u ranoj fazi, španjolski tenisač mogao bi ga prestići na prvom mjestu na ATP ljestvici. Federer i Nadal prvi su i drugi tenisači svijeta još od 25. srpnja 2005. godine. Švicarski je tenisač svjetski broj jedan 234 uzastopna tjedna.
__________________ Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu |
| | |
| | #170 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Citat:
234 tjedna... jel to jos neko uspio?.. vjerujem niko... ![]()
__________________ º¤ø„¸¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨ ¨°º¤ø„¸ ACDC „ø¤º°¨ ¸„ø¤º°¨ ROCKS!! ``°º¤ø„¸ ¸„ø¤º°¨¸„ø¤º°¨¨°º¤ø„¸¨°º¤ø | |
| | |
![]() |
| Tagovi: federer, jeli, najveci, svih, vremena |
« RK Zagreb
|
Koji bike vozite? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:42.