| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi jeli Federer najveci svih vremena..? u Sport forumu; To se nemože tako uspoređivat, svatko je bio od njih odličan u svom vremenu i tek da se spoje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? To se nemože tako uspoređivat, svatko je bio od njih odličan u svom vremenu i tek da se spoje svi bi u jedno vrijeme bi se vidjelo tko je najbolji! Recimo Nadal je u takoreći sjeni Federera u ovom vremenu a odličan je igrač, možda da je bio u Samprasovo vrijeme bi bio najbolji i Sampras se sad nebi spominjao... svako je velik u svom vremenu...
__________________ Dum spiro, spero. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-01-07 Godina: 23
Poruka: 136
![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? ovo da nema pravih igrača je glupost, pa pogledajte Nadala, Đokovića,Roddick,Murray, Hass, Blake, Gonzales... mislim da danas ima jako kvalitetnih igrača i konkurencija je velika mene fascinira mirnoća i flegmatičnost kod Rogera, treba podnjet taj pritisak ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Citat:
![]()
__________________ if ju vont tu bi maj frend put maj dik in yor hend movit left muvit rajt play vit mi evri dej | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Banned | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Kad sam otvorio ovu temu, samo sam ovo htio napisat. A onda sam procitao da je netko napisao da je Sampras osvojio 7 u nizu pa sam to htio opovrgnut, ali su i to kolege prije napravile Federer je za sada osvojio 5 u nizu, a ako tako nastavi, ni 6 mu ne gine ![]() |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-03-07 Godina: 30
Poruka: 864
![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? najbolji tenisač današnjice i vjerujem da će biti najbolji i u povjesti. možda nema najviše grand slamova,ali federer je srušio druge rekorde. srušio je 30 godina star rekord jimmy connorsa koji je 160 tjedana proveo na prvom mjestu,osvojio grand slam bez izgubljenog seta, a omjer pobjeda i poraza u nekoliko zadnjih godina izgleda ovako:2006. 90-5 (12 osvojenih turnira), 2005. 80-4 (11), 2004. 70-5(11).
__________________ S LIJEVOM ŠALJEM U BOLNICU A DESNOM NA GROBLJE http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png |
| | |
| | #17 (permalink) | |||
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? A zar ne pričamo o najboljima svih vremena? Koje onda veze ima ko je kad igro ili umro? Citat:
Citat:
Citat:
I ponavljam još jednom: mislim da Sampras nije najveći tenisač svih vremena - barem ne još. Definitivno ima predispozicije i ima vremena da to postane. | |||
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Purger | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Citat:
![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Citat:
Molim moderatora da ovo boldano ispravi, mislio sam na Federera! Al vidim da će se moderator prvo malo našalit i nasmijat... ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: federer, jeli, najveci, svih, vremena |
« RK Zagreb
|
Koji bike vozite? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:22.