Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Ostali sportovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ostali sportovi Raspravljate o temi jeli Federer najveci svih vremena..? u Sport forumu; To se nemože tako uspoređivat, svatko je bio od njih odličan u svom vremenu i tek da se spoje ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-07-07, 23:53   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 25
Poruka: 308
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial
Re: jeli Federer najveci svih vremena..?

To se nemože tako uspoređivat, svatko je bio od njih odličan u svom vremenu i tek da se spoje svi bi u jedno vrijeme bi se vidjelo tko je najbolji! Recimo Nadal je u takoreći sjeni Federera u ovom vremenu a odličan je igrač, možda da je bio u Samprasovo vrijeme bi bio najbolji i Sampras se sad nebi spominjao... svako je velik u svom vremenu...
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 00:40   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-01-07
Godina: 23
Poruka: 136
lukinjo se izdvaja iz mase

ovo da nema pravih igrača je glupost, pa pogledajte Nadala, Đokovića,Roddick,Murray, Hass, Blake, Gonzales...
mislim da danas ima jako kvalitetnih igrača i konkurencija je velika
mene fascinira mirnoća i flegmatičnost kod Rogera, treba podnjet taj pritisak
lukinjo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 00:50   #13 (permalink)
mab
Akademik Foruma

Datum registracije: 23-11-06
Poruka: 3,965
mab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavanmab je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mab

Citat:
Pravi autor: lukinjo Pogledaj Poruke
ovo da nema pravih igrača je glupost, pa pogledajte Nadala, Đokovića,Roddick,Murray, Hass, Blake, Gonzales...
zaboravio si ljubu
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 07:51   #14 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 25
Poruka: 308
Belial se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Belial

Citat:
Pravi autor: mab Pogledaj Poruke
zaboravio si ljubu
Ljubu, a tek našeg Ančića i novu staru buduću prvakinju Mirjanu Lučić... kako li je samo njih zaboravio... sram te bilo!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 08:05   #15 (permalink)
Banned

Datum registracije: 29-12-05
Poruka: 450
Hacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz maseHacker55 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Hacker55

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke

Pa, trenutno nije najveći, ali je na najboljem putu da to postane.
Kad sam otvorio ovu temu, samo sam ovo htio napisat.

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke

I Jekyll , Sampras nije uzeo 7 u nizu.
A onda sam procitao da je netko napisao da je Sampras osvojio 7 u nizu pa sam to htio opovrgnut, ali su i to kolege prije napravile

Federer je za sada osvojio 5 u nizu, a ako tako nastavi, ni 6 mu ne gine
Hacker55 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 10:23   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-03-07
Godina: 30
Poruka: 864
mike tyson se izdvaja iz mase

najbolji tenisač današnjice i vjerujem da će biti najbolji i u povjesti. možda nema najviše grand slamova,ali federer je srušio druge rekorde. srušio je 30 godina star rekord jimmy connorsa koji je 160 tjedana proveo na prvom mjestu,osvojio grand slam bez izgubljenog seta, a omjer pobjeda i poraza u nekoliko zadnjih godina izgleda ovako:2006. 90-5 (12 osvojenih turnira), 2005. 80-4 (11), 2004. 70-5(11).

http://www.imagesforme.com/images/7637RealShit.png
mike tyson je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 10:27   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Uzimati Renshawa za primjer ... pa mislim ono ... čovjek je umro 1904.
A zar ne pričamo o najboljima svih vremena? Koje onda veze ima ko je kad igro ili umro?

Citat:

A najveća budalaština je priča kako Federer eto nema jaku konkurenciju pa zato dominira.
Ja sam napisao da nema "takvu" konkurenciju, a ne da ima ili nema lošu, slabu, dobru, nikakvu itd...

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
kao federer nema pravu konkurenciju,to je najveca besmislica koju neko moze izreci,on je covik koji mete sve prid sobom pa se takav dojam ostavlja ali da danas nema kvallitetnih igraca glupost..
Ponavljam još jednom, napisao sam "takvu" konkurenciju, a ne lošu. I ovo da danas nema kvalitetnih igrača si napisao ti, nitko drugi.

Citat:
Pravi autor: Hacker55 Pogledaj Poruke

A onda sam procitao da je netko napisao da je Sampras osvojio 7 u nizu pa sam to htio opovrgnut, ali su i to kolege prije napravile
Slažem se i moje isprike. Sampras je osvojio 7 Wimbledona, ali ne u nizu.

I ponavljam još jednom: mislim da Sampras nije najveći tenisač svih vremena - barem ne još. Definitivno ima predispozicije i ima vremena da to postane.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 10:33   #18 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,750
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
I ponavljam još jednom: mislim da Sampras nije najveći tenisač svih vremena - barem ne još. Definitivno ima predispozicije i ima vremena da to postane.
Kaj on igra još

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 10:41   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke

Molim moderatora da ovo boldano ispravi, mislio sam na Federera! Al vidim da će se moderator prvo malo našalit i nasmijat...
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 11:03   #20 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 09-07-07
Poruka: 230
martin999 se izdvaja iz mase

mislim da federer rastura!!
martin999 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: federer, jeli, najveci, svih, vremena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:22.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114