| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi jeli Federer najveci svih vremena..? u Sport forumu; Očekivao sam da Federer izgubi od kojekakvih antitalenata - jer je to sasvim normalno da se tu i tamo izgubi. Međutim, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #191 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Očekivao sam da Federer izgubi od kojekakvih antitalenata - jer je to sasvim normalno da se tu i tamo izgubi. Međutim, Samprasovi porazi od kojekakvih antitalenata su proglašavani dokazima činjenice da nije najveći, dočim se Federerovi porazi od kojekakvih antitalenata proglašavaju dokazom da jest statusa najvećeg svih vremena Malo debilno, a?
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #192 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Citat:
uostalom ako je trenutno i 2 na svitu to je sasvim zasluženo ali nemislim da neće uzeti još barem 3 GS u svojo karijeri i s tim titulama ako uzme postat će i "brojčano" najveći ako je i bilo sumnji ![]() | |
| | |
| | #197 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,997
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Ja bi volio da on bude najveci,ali on to jos uvijek nije.
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #198 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Đoković dobio Nadala 6:1 7:5 Trudio se Nadal, ali nije ništa mogao...nije mu pomoglo ono maratonsko trčanje na svaku loptu, opet je imao nekih ludih poena, ali ovaj mu je vratio istom ako ne i dvostrukom mjerom.
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
![]() |
| Tagovi: federer, jeli, najveci, svih, vremena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:39.