| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi jeli Federer najveci svih vremena..? u Sport forumu; Citat: Pravi autor: Dr Jekyll Molim moderatora da ovo boldano ispravi, mislio sam na Federera! Al vidim da će se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Purger | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Citat:
![]() ![]() Btw. Shvatili smo na koga si mislio ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 10-07-07 u 11:36. | |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Ponavljam još jednom, napisao sam "takvu" konkurenciju, a ne lošu. I ovo da danas nema kvalitetnih igrača si napisao ti, nitko drugi. di sam ja to napisa da danas nema kvalitetnih igrača,podsjeti me malo.. .. |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,377
![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Citat:
Prije svega tada su igrali gotovo isključivo Britanci (prvi finalist koji nije bio s otoka tek 1905. - Australac , Norman Brookes). A osim toga ako hoćeš govoriti o uspjesima na Wimbledonu i nekim poređenjima onda se kao relevantno za Federara može uzeti samo razdoblje open ere tj. od 1968. do danas. I Jekyll malo obrati pažnju šta pišeš , a napisao si: "Roger nema takvu konkurenciju kakvu su imali igrači prije". E ja sad stvarno ne znam kako bi trebali ovo shvatiti nego kao - Roger ima slabiju/lošiju konkurenciju od onih prije njega. 80-ih i dobrim dijelom 90-ih prvih 20-30 bili su praktično nedodirljivi za ostale. Danas s izuzetkom Nadala i Federara u prvih 100 svako može dobiti svakoga.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
| | #25 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,584
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Citat:
Citat:
Na to sam i mislio. Dakle, kad god je neki turnir "danas", isključivi favoriti su dva tenisača, a u razdoblju koje si sam spomenuo ipak je bilo više tenisača koji su konkurirali za osvajanje kakvog turnira. Na to sam mislio kad sam rekao ono o konkurenciji. Da se razumijemo, ja sam jedan od onih koji smatraju da je Federer najkompletniji igrač u modernom tenisu. Ako tako gledamo, možda je i najveći. Ali ako pogledamo statistiku, onda smatram da još uvijek nije najveći. Statistika definitivno nije jedini pokazatelj, ali je (možda) najbitiniji, kakav je tko igrač. Zadnji Uredio Dr Jekyll : 10-07-07 u 13:45. | ||
| | |
| | #26 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,464
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Statistika je kao bikini, otkriva sve, a ne pokazuje ništa....Kaže jednom Zvonko Mihajlovski i ostane živ ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #28 (permalink) | ||||||
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Citat:
Citat:
Posljednji koji je uspio osvojit sva četiri u istoj sezoni je Rod Laver, koji je to uspio izvest dva puta (1962. i 1969.). Osim Lavera, to je uspio samo Don Budge i to 1938. godine. Citat:
Citat:
Najduži Wimbledonski niz imao je Borg (pet), a Federer ga se sada sustigao. Citat:
Citat:
Becker, Agassi, Edberg, Courrier, Ivanišević, Stich, Muster, Krajicek, Coretja, Rafter... U usporedbi s njima, Nadal je jedini koji bi eventualno mogao ući u to društvo. Svi ostali, uključujući i Rodicka i Hewitta su barem za pola klase ispod. Naravno - to ne umanjuje vrijednosti Federera. Tip je zaista genijalac, i vjerujem da je već sada najveći, a to će, vjerujem, i potvrdit.
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | ||||||
| | |
| | #29 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? mislim da je najveći jer negleda se sve statistički nego i s neke ljudske a i sportske strane.. impresivno je već sada s kojom lakoćom je osvojio 11 grand slemova u karijeri.. u sportskom smislu je pravi gospodin,uvik napominje sriću kao svoj važan faktor u životu a mada mu sposobnost i talent niko ne osporava od svjetskih sportskih stručnjaka i uvik nakon osvojenog turnira pohvali protivnika na igri i uvik je spreman na intervju ako mu to vrime dozvoljava a ne ko neke naše "zvjezde" osvoje neki kurac od turnira pa nos do neba Federer je najveći jer najveći zaslužuju da mu se klanjaju a njemu se sportski svit klanja na svemu ovome ima već 4 god!! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: federer, jeli, najveci, svih, vremena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:26.