Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Ostali sportovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ostali sportovi Raspravljate o temi jeli Federer najveci svih vremena..? u Sport forumu; Citat: Pravi autor: Dr Jekyll Molim moderatora da ovo boldano ispravi, mislio sam na Federera! Al vidim da će se ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 10-07-07, 11:33   #21 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,926
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: jeli Federer najveci svih vremena..?

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Molim moderatora da ovo boldano ispravi, mislio sam na Federera! Al vidim da će se moderator prvo malo našalit i nasmijat...
Ja bi ispravio al nemam ovlasti u ovom podforumu

Btw. Shvatili smo na koga si mislio

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA

Zadnji Uredio sahasa : 10-07-07 u 11:36.
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 11:37   #22 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-09-06
Godina: 18
Poruka: 974
Outlaw se izdvaja iz maseOutlaw se izdvaja iz maseOutlaw se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Outlaw

tako je ne da su drugi losi nego je on predobar
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 11:41   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Ponavljam još jednom, napisao sam "takvu" konkurenciju, a ne lošu. I ovo da danas nema kvalitetnih igrača si napisao ti, nitko drugi.

di sam ja to napisa da danas nema kvalitetnih igrača,podsjeti me malo.. ..
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 13:20   #24 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 07-08-06
Poruka: 2,377
Ibort je zabranio reputaciju

Citat:
A zar ne pričamo o najboljima svih vremena? Koje onda veze ima ko je kad igro ili umro?

Ja sam napisao da nema "takvu" konkurenciju, a ne da ima ili nema lošu, slabu, dobru, nikakvu itd...

Ponavljam još jednom, napisao sam "takvu" konkurenciju, a ne lošu. I ovo da danas nema kvalitetnih igrača si napisao ti, nitko drugi.
Da , pričamo o najboljima svih vremena , ali vrijeme i okolnosti u kojima je Renshaw (1881-1889) osvajao Wimbledon neki su sasvim drugi svijet od ovog danas.

Prije svega tada su igrali gotovo isključivo Britanci (prvi finalist koji nije bio s otoka tek 1905. - Australac , Norman Brookes). A osim toga ako hoćeš govoriti o uspjesima na Wimbledonu i nekim poređenjima onda se kao relevantno za Federara može uzeti samo razdoblje open ere tj. od 1968. do danas.

I Jekyll malo obrati pažnju šta pišeš , a napisao si: "Roger nema takvu konkurenciju kakvu su imali igrači prije".

E ja sad stvarno ne znam kako bi trebali ovo shvatiti nego kao - Roger ima slabiju/lošiju konkurenciju od onih prije njega.

80-ih i dobrim dijelom 90-ih prvih 20-30 bili su praktično nedodirljivi za ostale. Danas s izuzetkom Nadala i Federara u prvih 100 svako može dobiti svakoga.
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 13:42   #25 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,584
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke

di sam ja to napisa da danas nema kvalitetnih igrača,podsjeti me malo..
To je bilo preneseno značenje, pošto si insinuirao da sam ja rekao da ima nekvalitetnih igrača.

Citat:
Pravi autor: Ibort Pogledaj Poruke

80-ih i dobrim dijelom 90-ih prvih 20-30 bili su praktično nedodirljivi za ostale. Danas s izuzetkom Nadala i Federara u prvih 100 svako može dobiti svakoga.

Na to sam i mislio. Dakle, kad god je neki turnir "danas", isključivi favoriti su dva tenisača, a u razdoblju koje si sam spomenuo ipak je bilo više tenisača koji su konkurirali za osvajanje kakvog turnira. Na to sam mislio kad sam rekao ono o konkurenciji.

Da se razumijemo, ja sam jedan od onih koji smatraju da je Federer najkompletniji igrač u modernom tenisu. Ako tako gledamo, možda je i najveći. Ali ako pogledamo statistiku, onda smatram da još uvijek nije najveći. Statistika definitivno nije jedini pokazatelj, ali je (možda) najbitiniji, kakav je tko igrač.

Zadnji Uredio Dr Jekyll : 10-07-07 u 13:45.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 14:27   #26 (permalink)
Sarcastic mr know it all spinning the black circle

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,464
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Statistika je kao bikini, otkriva sve, a ne pokazuje ništa....Kaže jednom Zvonko Mihajlovski i ostane živ
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 14:37   #27 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-07
Godina: 29
Poruka: 333
tinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz mase

Po meni ,Federer mora osvojiti Roland Garros i onda će biti najveći.
tinka15 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-07-07, 15:13   #28 (permalink)
nevoljen

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,829
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Jeli Federer najveći svih vremena? Kratko i jasno - ne!

Sad objašnjenje:
1) Federer nije osvojio Career Grand Slam ( osvojio sva 4 Grand Slama u karijeri - fali mu French Open). Dakle, već samo po tome ispred njega su Fred Perry, Don Budge, Rod Laver, Roy Emerson i Andre Agassi.
Osim Agassija, svi ostali su igrali davno, davno prije i zaista nisu za usporedbu.

Citat:
2) Nadalje, jedini tenisač koji je osvojio Career golden slam (sva 4 u istoj sezoni + Olimpijsko zlato) je Andre Agassi.
Andre Agassi nije osvojio sve Grand Slam turnire u istoj sezoni. Osvojio je sve Grand Slam turnire u karijeri, ali nije sva četiri u istoj sezoni.

Posljednji koji je uspio osvojit sva četiri u istoj sezoni je Rod Laver, koji je to uspio izvest dva puta (1962. i 1969.). Osim Lavera, to je uspio samo Don Budge i to 1938. godine.

Citat:
3) Nadalje, više osvojenih naslova u Wimbledonu imaju William Renshaw (6) i Pete Sampras (7).
Da, Sampras ih ih sedam, ali Federer je na dobrom putu da ga dostigne...

Citat:
4) Najviše osvojenih Wimbledonskih naslova u nizu ima Pete Sampras (7), pa William Renshaw (6). Roger ima 5 kao i Bjorn Borg.
Sampras ima sedam Wimbledona ukupno, a ne u nizu.

Najduži Wimbledonski niz imao je Borg (pet), a Federer ga se sada sustigao.

Citat:
5) Najviše Grand Slam titula ima Pete Sampras (14), pa Roy Emerson (12), pa Bjorn Borg(11)...
Opet - Federer je na najboljem putu da ga dostigne...

Citat:
Roger je odličan igrač, ali još puno toga mora pokazati da bi ga se moglo nazvati najboljim. Najveći "problem" današnjeg tenisa je što Roger nema takvu konkurenciju kakvu su imali igrači prije, pa sada dominira i izgleda nepobjedivo.
E s ovim se slažem... Današnja konkurencija je slabije od one koju je imao Sampras.

Becker, Agassi, Edberg, Courrier, Ivanišević, Stich, Muster, Krajicek, Coretja, Rafter...

U usporedbi s njima, Nadal je jedini koji bi eventualno mogao ući u to društvo. Svi ostali, uključujući i Rodicka i Hewitta su barem za pola klase ispod.

Naravno - to ne umanjuje vrijednosti Federera. Tip je zaista genijalac, i vjerujem da je već sada najveći, a to će, vjerujem, i potvrdit.
I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka.
Copyright by Davor Burazin
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 15:53   #29 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

mislim da je najveći jer negleda se sve statistički nego i s neke ljudske a i sportske strane..
impresivno je već sada s kojom lakoćom je osvojio 11 grand slemova u karijeri..
u sportskom smislu je pravi gospodin,uvik napominje sriću kao svoj važan faktor u životu a mada mu sposobnost i talent niko ne osporava od svjetskih sportskih stručnjaka
i uvik nakon osvojenog turnira pohvali protivnika na igri i uvik je spreman na intervju ako mu to vrime dozvoljava a ne ko neke naše "zvjezde" osvoje neki kurac od turnira pa nos do neba
Federer je najveći jer najveći zaslužuju da mu se klanjaju a njemu se sportski svit klanja na svemu ovome ima već 4 god!!
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-08-07, 19:26   #30 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-08-07
Godina: 21
Poruka: 124
jela se izdvaja iz mase

Federer i Nadal su najbolji
jela je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: federer, jeli, najveci, svih, vremena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:26.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113