| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi jeli Federer najveci svih vremena..? u Sport forumu; Citat: Pravi autor: rasovicz Federer zasluzuje da bude u slavnih 5 tenisera po meni SAMPRAS BEKER LENDL AGASI FEDERER misliš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Citat:
![]() Nije još, ali tek mu je 26 godina, ako održi ovu svoju konstantu kroz godine postaće sigurno....mada mu ovi novi dobro pušu za vratom....
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? ako sutra slučajno osvoji RG onda će sasvim sigurno i biti najolji svih vremena ![]() sampras ih ima 14 ali nema RG,federer bi ima 13 ali bi ima RG i ko zna dali još koji do kraja karijere ![]() taj sportaš mi je strašno drag jer je gospodin na terenu i van njega ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #44 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Citat:
![]() federer ima 12 GS naslova i to netriba zanemariti ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 13,227
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? pa jbt ne mogu vjerovati da ga je Nadal onako pomeo, mislio sam da će ovaj put napokon osvojit taj Roland Garros...jebe ga taj turnir i gotovo, istina da je Nadal kralj na zemlji, ali opet...3x za redom 2005 Rafael Nadal - Mariano Puerta 6-7(6), 6-3, 6-1, 7-5 2006 Rafael Nadal - Roger Federer 1-6, 6-1, 6-4, 7-6(4) 2007 Rafael Nadal - Roger Federer 6-3, 4-6, 6-3, 6-4 2008 Rafael Nadal - Roger Federer 6-1, 6-3, 6-0
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Jebivjetar Datum registracije: 13-01-07 Lokacija: West Hercegovina Godina: 29
Poruka: 5,609
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? Gledao sam jučer finale i mogu reći da ga je Nadal pomeo sa terena, klasična metla.. Svaka čast Nadal, pokazao si tko je kralj zemlje.. ![]() Nadal razvalio Federera za manje od dva sata ![]() BILO JE brzo i bezbolno. Rafi Nadalu je trebalo samo jedan sat i 48 minuta za egzekuciju. Sat i 48 minuta za najteži poraz Federeru od kada je svjetski broj jedan. Za četvrtu pobjedu u Roland Garrosu Rafa je Federeru čak osam puta oduzeo servis! Osvojio je 92 u odnosu na Federerovih 52 poena . Otjerao je Švicarca u 35 pogrešaka naspram svojih sedam, winneri 46-31. Sve označava jednosmjerni promet u ovom meču. Da ironija bude veća, Federer je u ovaj dvoboj ušao pun samopouzdanja i vjerovanja da ovoga puta može prekinuti seriju od 27 uzastopnih pobjeda Nadala na pariškoj zemlji. Istina je bila sasvim drugačija, za Nadala je to bio najlakši meč na turniru. Roland Garros, finale: Nadal -Federer 6:1 6:3 6:0 Nadal: Roger, žao mi je za ovo danas "Hvala Roger, žao mi je za ovo danas, igrao sam zaista dobro", rekao je Rafa odmah poslije meca kurtoazno se obraćajući najboljem svjetskom tenisaču. Roger koji je nakon meč lopte izgledao kao kišno nebo iznad Pariza svih ovih dana ipak se na kraju nasmijao i priznao poraz. Federer: Ništa nisam mogao "Ništa nisam mogao, Rafa je ponovo odigrao fantastično i naravno zasluženo pobijedio ali vratit cu se ponovo iduće godine", rekao je Švicarac. To je dobra vijest, a loša vijest za Federera, naravno, je da će i Rafael Nadal ponovo biti tu. Rafa će biti i u Wimbledonu gdje je Španjolac mnogo blize Federeru nego li ovaj njemu na zemlji. Bit će zanimljivo čekati i taj okršaj ako neko od njih dvojice ne posrne ranije.
__________________ Sirotinji i pas kurac pokazuje. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? ma daj... Federer je kralj trave... ali se igra 2-3 turnira na travi u sezoni, a kolko ih se igra na zemlji... da se igra vise turnira na zemlji federer bi imo vise pobjeda u nizu nego nadal na zemlji... inace nadal je covjek koji stvarno moze izivcirat protivnika svojim konstannim vracanjem loptica i odugovlacenjem sa servisom... i da vas podsjetim Federer je zadnji put na travi izgubio od Ancica 04... ![]()
__________________ "Emancipate yourselves from mental slavery; None but ourselves can free our mind" |
| | |
| | #48 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: jeli Federer najveci svih vremena..? volio bi da federer osvoji ovaj RG ali teško pored onog "manijaka".. ako osvoji ove godine wimbledon bit će 5 put zaredom i njegov 13 u karijeri najviše ih ima sampras 14!!!ali beu obzira po meni i po dosta svj.stručnjaka je federer najveći svih vremena!!!
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
![]() |
| Tagovi: federer, jeli, najveci, svih, vremena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:38.