Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Ostali sportovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ostali sportovi Raspravljate o temi jeli Federer najveci svih vremena..? u Sport forumu; Citat: Pravi autor: rasovicz Federer zasluzuje da bude u slavnih 5 tenisera po meni SAMPRAS BEKER LENDL AGASI FEDERER misliš ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 22-02-08, 01:27   #41 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 31
Poruka: 3,533
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola
Re: jeli Federer najveci svih vremena..?

Citat:
Pravi autor: rasovicz Pogledaj Poruke
Federer zasluzuje da bude u slavnih 5 tenisera po meni
SAMPRAS
BEKER
LENDL
AGASI
FEDERER
misliš otkad pratiš tenis ili...

Nije još, ali tek mu je 26 godina, ako održi ovu svoju konstantu kroz godine postaće sigurno....mada mu ovi novi dobro pušu za vratom....
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 16:27   #42 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Poruka: 4,970
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

ako sutra slučajno osvoji RG onda će sasvim sigurno i biti najolji svih vremena
sampras ih ima 14 ali nema RG,federer bi ima 13 ali bi ima RG i ko zna dali još koji do kraja karijere
taj sportaš mi je strašno drag jer je gospodin na terenu i van njega
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 16:31   #43 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika HPetrovic1989

Datum registracije: 26-03-08
Godina: 19
Poruka: 1,854
HPetrovic1989 je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku HPetrovic1989

strašan je igrač i mislim da bi postao još bolji da osvoji taj roland garros!
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 21:55   #44 (permalink)
Akademik Foruma

carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: HPetrovic1989 Pogledaj Poruke
strašan je igrač i mislim da bi postao još bolji da osvoji taj roland garros!
kako bi posta bolji
federer ima 12 GS naslova i to netriba zanemariti
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 00:49   #45 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 13,227
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

pa jbt ne mogu vjerovati da ga je Nadal onako pomeo, mislio sam da će ovaj put napokon osvojit taj Roland Garros...jebe ga taj turnir i gotovo, istina da je Nadal kralj na zemlji, ali opet...3x za redom

2005 Rafael Nadal - Mariano Puerta 6-7(6), 6-3, 6-1, 7-5
2006 Rafael Nadal - Roger Federer 1-6, 6-1, 6-4, 7-6(4)
2007 Rafael Nadal - Roger Federer 6-3, 4-6, 6-3, 6-4
2008 Rafael Nadal - Roger Federer 6-1, 6-3, 6-0

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 08:41   #46 (permalink)
Jebivjetar

Datum registracije: 13-01-07
Godina: 29
Poruka: 5,609
branja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz masebranja se izdvaja iz mase

Gledao sam jučer finale i mogu reći da ga je Nadal pomeo sa terena, klasična metla..

Svaka čast Nadal, pokazao si tko je kralj zemlje..

Nadal razvalio Federera za manje od dva sata

BILO JE brzo i bezbolno. Rafi Nadalu je trebalo samo jedan sat i 48 minuta za egzekuciju. Sat i 48 minuta za najteži poraz Federeru od kada je svjetski broj jedan. Za četvrtu pobjedu u Roland Garrosu Rafa je Federeru čak osam puta oduzeo servis! Osvojio je 92 u odnosu na Federerovih 52 poena .

Otjerao je Švicarca u 35 pogrešaka naspram svojih sedam, winneri 46-31. Sve označava jednosmjerni promet u ovom meču. Da ironija bude veća, Federer je u ovaj dvoboj ušao pun samopouzdanja i vjerovanja da ovoga puta može prekinuti seriju od 27 uzastopnih pobjeda Nadala na pariškoj zemlji. Istina je bila sasvim drugačija, za Nadala je to bio najlakši meč na turniru.

Roland Garros, finale:

Nadal -Federer 6:1 6:3 6:0

Nadal: Roger, žao mi je za ovo danas

"Hvala Roger, žao mi je za ovo danas, igrao sam zaista dobro", rekao je Rafa odmah poslije meca kurtoazno se obraćajući najboljem svjetskom tenisaču.

Roger koji je nakon meč lopte izgledao kao kišno nebo iznad Pariza svih ovih dana ipak se na kraju nasmijao i priznao poraz.

Federer: Ništa nisam mogao

"Ništa nisam mogao, Rafa je ponovo odigrao fantastično i naravno zasluženo pobijedio ali vratit cu se ponovo iduće godine", rekao je Švicarac.

To je dobra vijest, a loša vijest za Federera, naravno, je da će i Rafael Nadal ponovo biti tu. Rafa će biti i u Wimbledonu gdje je Španjolac mnogo blize Federeru nego li ovaj njemu na zemlji. Bit će zanimljivo čekati i taj okršaj ako neko od njih dvojice ne posrne ranije.
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 13:08   #47 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika ponosnipurger

Datum registracije: 31-07-07
Godina: 3
Poruka: 6,062
ponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznatponosnipurger će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ponosnipurger

ma daj... Federer je kralj trave... ali se igra 2-3 turnira na travi u sezoni, a kolko ih se igra na zemlji... da se igra vise turnira na zemlji federer bi imo vise pobjeda u nizu nego nadal na zemlji... inace nadal je covjek koji stvarno moze izivcirat protivnika svojim konstannim vracanjem loptica i odugovlacenjem sa servisom... i da vas podsjetim Federer je zadnji put na travi izgubio od Ancica 04...
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 13:46   #48 (permalink)
Akademik Foruma

volio bi da federer osvoji ovaj RG ali teško pored onog "manijaka"..
ako osvoji ove godine wimbledon bit će 5 put zaredom i njegov 13 u karijeri najviše ih ima sampras 14!!!
ali beu obzira po meni i po dosta svj.stručnjaka je federer najveći svih vremena!!!
Odgovori sa citatom
Star 10-06-08, 07:34   #49 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Poruka: 3,533
kresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznatkresola će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
ali beu obzira po meni i po dosta svj.stručnjaka je federer najveći svih vremena!!!
Mora osvojit RG da bi to bio, bez obzira na sve uspjehe do sada....
Odgovori sa citatom
Star 21-06-08, 02:26   #50 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 2,010
lamborghini se izdvaja iz maselamborghini se izdvaja iz maselamborghini se izdvaja iz mase

1.Sampras
2.Agasi
3.Federer
lamborghini je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: federer, jeli, najveci, svih, vremena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114