Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Ostali sportovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ostali sportovi Raspravljate o temi karlovic izdajica u Sport forumu; Evo neznam koliko pratite ov o prepucavanje gorostasa teniskog karlovica , koji je kao nezadovoljan statusom u repki hrv te preraspodjelom ...

Vidi Rezultate Anketa: Za vas je Ivo Karlović
izdajica 38 64.41%
čovijek koji se bori za svoja prava 21 35.59%
Glasači: 59. Vi nemožete glasati na ovoj anketi

Odgovor

Opcije Teme
Star 27-04-07, 16:45   #1 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-02-06
Poruka: 146
sabotaza se izdvaja iz mase
Thumbs down karlovic izdajica

Evo neznam koliko pratite ov o prepucavanje gorostasa teniskog karlovica , koji je kao nezadovoljan statusom u repki hrv te preraspodjelom novca u rep. u odnosu na 1 i 2 te naspram njih 3 i 4 igraca , za mene je karlovic ispao nista drugo nego obicna novcarska budala , od sad ovog prepucavanja ,do svih dosadšnjih odbijanja igranja u reprezentaciji odnosno gospodin nije zelio prihvatiti činjenicu da ima boljih od njega i da je ispod njegove casti biti 3 reket i grijati klupu , nije ga bilo prošle god. kad su nas ozljede stisle i u odlučujućem mecu protiv aRG kad je mario imao problema s ledima cini mi se i tad u najvaznijem trenutku gdje se moze vidjeti vaznost treceg igraca , gospodina karlovica nije bilo nego je igra tuksar i skoro smo i tako dobili i prošli , ali uglavnom on nije zelio igrati i tu je direktno kriv za neprolaz hrv. dalje, znam da je bila i neka egzibicija na kojoj se dobro placalo i naravno onda je bio prisutan nije ga trebalo moliti , buni se da ne zeli biti 3 , kao da je ljubo odma dosa do 1 reketa , ljubo je strpljivo koliko je trebalo sjedio na klupi , radio je i trenirao i dosao do onog svega gdje je sad ,ali nije dobro stavljati u jednu recenicu usporedbu između njih dvojice jer radi se o nebu i zemlji ,ne mislim samo na igračke kvalitete već prije svega na ljudskost.
Sve i da djubre od karlovica sad osvoji jos miljardu turnira grand slamova i cega sve ne uz ovakav pristup ja bi mu i zabranio da igra z a repku , jel takvi ljudi koje se moli (kao i gosp. giriček i njima slični ) koji vide u svemu samo novac kao mjerilo ne trebaju nas ni predstavljati , bolje nek igra mladi čilić ,tuksar ,karanušić i tko već pa i nek ispadnemo u 5 svj.skupinu

Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 19:06   #2 (permalink)
kralj disko-čage

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 5,900
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
Re: karlovic izdajica

frajer je ispao seronja: zajebavao je, izmotavao se s ozljedama, nije bio u repki kad je trebalo i onda postavlja uvjete..

sad se ekstra razbahatio jer mu dobro ide i sad kad bi odlaskom ljube mogao postati prvi ili drugi igrač repke, opet kenjavi.

ma nek se nosi, igrat će čilić...

bio sam na zagreb indoorsu kad je igrao i neki su mu klinci skandirali da se javi, a on onako bahato odmahne rukom - u stilu 'ko vas jebe.. umišljena veličina i svjetska prepotencija!
ševa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 02:14   #3 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke

sad se ekstra razbahatio jer mu dobro ide i sad kad bi odlaskom ljube mogao postati prvi ili drugi igrač repke, opet kenjavi.

bio sam na zagreb indoorsu kad je igrao i neki su mu klinci skandirali da se javi, a on onako bahato odmahne rukom - u stilu 'ko vas jebe.. umišljena veličina i svjetska prepotencija!
da to je još retardiranije i još više se pokazao ko bahato đubre sad kad je opet potegnia pitanje svog "statusa" u rep. , sad kad je ljubo donia odluku da odlazi iz repke , i eto mu sanse da napreduje i bude 2 reket ,prvi nikako pa tu je Mario koji je za njega akademik u tenisu , ali ne on opet mora nesto soliti pamet i traziti financijski adekvatnu za njega poziciju .
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 08:15   #4 (permalink)
Frajer

Datum registracije: 22-12-05
Godina: 22
Poruka: 872
Mata je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mata Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Mata

Ja točno neznam šta rekao, a novinama baš i nevjerujem ...
Tako tek kad nađem "stare" snimke da je baš on tako izjavio, onda ću se i ja izjasniti,
znam da je on rekao, kako nema šanse biti među prva dva reketa, jer su Ljubo i Mario bolji od njega, no isto tako je rekao, kako nije u redu da njih dvojica zajedno dobivaju 80% zarade dok on 10% .... sad jeli to istina ne ulazim u to

No kao što ste već napomenuli, igrati će Čilić, odličan naš mladi tenisač, koji će oš puuuno napredovati, pa neka se uči!
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 12:16   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,878
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Mata, koliko znam postotci nisu bili takoveliki, a isto tako ako prva dva reketa igraju debelu većinu mečeva, zašto ne bi dobili više novca od onih koji ne igraju?

Inače, nekidan je Ljubo, konačno isprovociran, javno odgovorio na te optužbe- da se on u nekim susretima bio spreman odreći svog dijela u njegovu korist, ali je Karlović svejedno odbio igrati, te da su svi Ljubini novci od igranja za repku uvijek išli u dobrotvorne svrhe, da sebi nije uzimao ništa...

A što se tiče Karlovića- zadnji Davis cup susret kao nije igrao zbog ozljede, a tjedan poslije je nastupio na turniru. Nakon toga, mislim da se nema što razgovarati o njemu i repki.
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 13:26   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-11-06
Godina: 21
Poruka: 433
Chuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono neštoChuorakk ima ono nešto

Čovik gleda samo sebe i svoje interese šta je normalno, već je jednom škiva igrat za reprezentaciju, ne znan protiv koga smo igrali, ja mislim argentine i on je odlučia bolje mi je nastupit na nekom turniru i zaradit koju paru nego igrat đjabe za domovinu.
IMO tribalo bi ga odjebat i nikad ga više ne zvat u reprezentaciju.
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 21:45   #7 (permalink)
Frajer

Datum registracije: 22-12-05
Godina: 22
Poruka: 872
Mata je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mata Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Mata

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Mata, koliko znam postotci nisu bili takoveliki, a isto tako ako prva dva reketa igraju debelu većinu mečeva, zašto ne bi dobili više novca od onih koji ne igraju?
Nisam mislio ništa loše reći, nego sam samo prenio one riječi koje je on spominjao na TV, a jesu li istinite moramo pitati iz teniskog saveza
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 03:15   #8 (permalink)
Regularni forumas

Savezu je odluku da neće igrati protiv Britanaca obznanio e-mailom. Izborniku je samo poslao poruku: 'Ne idem u London, sorry.' Čuvši za to, ozlijeđeni Ančić je uzeo reket u ruke.
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 15:46   #9 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika Snjesko Bijelic

Datum registracije: 08-05-07
Godina: 20
Poruka: 4,389
Snjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auruSnjesko Bijelic ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Snjesko Bijelic

ja ću bit kratak,karlović SERE!
Odgovori sa citatom
Star 16-09-07, 16:04   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,321
carllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznatcarllito će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: ševa Pogledaj Poruke
frajer je ispao seronja: zajebavao je, izmotavao se s ozljedama, nije bio u repki kad je trebalo i onda postavlja uvjete..

evo pošto si napisa sve ono šta ja mislim nemam šta dodati nego da je karlović pizda od čovika a i od tenisača.za njega je Ančić klasa a i Ljubo...
gadi mi se svaki čovik kojem je ispod časti igrati za svoju zastavu....
btw,i ko tenisač je nula jer kako drugo protumačiti da napravi u jednom meču 23 asa a isti taj meč izgubi.. ...to se odavno u tenisu nije desilo,i zamisli da je takav jedan prepotentan.......
ančić će ga dobiti s onom reketom iz turbo limacha
čast je igrati za državu svakom sportašu,ali ne tebi.....pizdo i izdajico..
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: izdajica, karlovic

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108