| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi karlovic izdajica u Sport forumu; Aj nek ti bude sveznajući i svevideći Carlito...pošto misliš da se u novinama i prek medija objavljuje 100% ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Za vas je Ivo Karlović | |||
| izdajica | | 38 | 64.41% |
| čovijek koji se bori za svoja prava | | 21 | 35.59% |
| Glasači: 59. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko cijenite Karlovića.. Aj nek ti bude sveznajući i svevideći Carlito...pošto misliš da se u novinama i prek medija objavljuje 100% istina...
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko cijenite Karlovića.. to ja nisam reka za medije.. samo sam reka ono što je svima očito a to je da je karloviću država na zadnjem mistu,takav sportaš za svaku državu je sramota i udarac... da se mene osobno pita njegove mečeve nebi ni prinosio jer čemu prinositi njegov meč i čime ga je zaslužio,šta je pružio hrvatskoj publici taj seronja sa šalate!?? |
| | |
| | #33 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,616
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko cijenite Karlovića.. Ok, realno gledajući, obojica ste u krivu...... Naša teniska repka ima 4 igrača...... Sva četvorica su se odazvali jer vole svoju domovinu...... (pretpostavka) Budući da su sva četvorica profesionalci, tenis im je egzistencija..... Stoga je savez odlučio plaćati dolazak u reprezentaciju....... Dva igrača dobiju dvostruko veće plaće od druge dvojice za isti program treninga, priprema i na kraju i mečeva jer se igrači pripremaju igrali ili ne i u pripravnosti su...... Javlja se nezadovoljstvo neravnopravnošću, izbije svađa i igrač odlazi jer ne želi da netko zarađuje preko njegovih leđa....... Nije da ga branim jer je direktno popljuvao i Hrvatsku i zbog toga ga čak i osuđujem, ali ga branim što se pobunio da netko zarađuje dvostruko više a ima isti opis posla......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko cijenite Karlovića.. Citat:
o.k.dobro si objasnio jedan dio ali evo pitanje tebi,zašto se karanušić,zovko ili čilić nisu nikad potužili na plaćanje a ova trojica su manje-više uvik bili rezerva i drugi igrači (ljubi i ančiću),putovali su di i oni,bili u pripremi.. znači,sad kad je karlović počeo biti u prvom planu zbog ozljede ančića e tad se počelo potezati pitanje plaćanja i ravnopravnost u repki,po meni čudan raspored događanja i reakcija.. meni je jedino logičko objašnjenje to da jado sa šalate nije domoljuban tip a to je hrvatska javnost pročitala !!! | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,377
![]() | Re: koliko cijenite Karlovića.. Citat:
A nakon toga je uslijedio Ljubičićev odgovor kada je lijepo objasnio da lovu od reprezentacije uopće ne trpa u svoj džep nego savez to uplati raznim humanitarnim udrugama. Da , Ljubo i Mario su lopovi i spletkari , Karlović je jadničak koga svi gaze , a on se bori sam protiv svih. Isti mi je ko i Draganja.
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: karlovic izdajica Apsolutno me ne zanima ništa drugo osim činjenice da se nije odazvao pozivu Nacionalne reprezentacije da igra... - Nikola vujičić, Gordan Giriček sve do jednoga obični pusiketovi... Ljudi zbogom i sretno vam... A tamo nam neka braća Kovač i neki Crnčići (Eduardo) jedva čekaju da zaigraju... misle li oni na pare... Zadnji Uredio kresola : 15-10-07 u 21:59. |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koliko cijenite Karlovića.. Citat:
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... | |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: karlovic izdajica Citat:
igranje za repku bi mu trebala biti čast a ne "posao" netko je dobro spomenuo onaj primjer kad je odbio igrat za hrvatsku a tjedan dana kasnije išao igrat neki turnir (a hrvatsku je odbio zbog ozljede). to već dovoljno govori kakav je to čovjek. sad se kao buni da ne zaraduje isto kolko i Ljubi i Ancic. dajte ljudi pa kolko su ovi mečeva odigrali za hrvatsku, normalno je da vise zaraduju. Zamislite se da ste poduzetnik i da imate tri radnika, dvojca rade 8 sat na dan, a ovaj treći 4 sata. Jel bi svima dali istu plaću? jel bi bilo pošteno da svi dobe istu plaću? hm.. u javnost nije izasla cijela priča, ali da Karlović ima nešto za reći onda bi to već rekao. sve pohvale onom ko je reko da ga neće zvat dalje u reprezentaciju | |
| | |
![]() |
| Tagovi: izdajica, karlovic |
« Sanja Jovanović osvojila naslov europske prvakinje i oborila svjetski rekord
|
Bordanje na Sljemenu... »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:58.

...zar ti misliš da je cijela priča objavljena putem novina...onda si fakat naivan