Teško da će netko otići.
Povećat će se proračun, nikome se neide iz ovakvog grada, zaluđenog hokejom... Jedino možemo ići prema gore. Prema natrag ne. Ne sljedeće sezone.
Ovo je najbolja pozivnica svim igračima koje Medvešćak zove.
Raspravljate o temi KHL Medveščak u Ostali sportovi forumu, dio Sport foruma; navodno je organiziran neki Party u domu sportova u nedjelju ..cool , odlicna stvar , neka se decki oproste jos ...
"Ma,....boli me uho za sve!" ( Vincent Van Gogh)
Teško da će netko otići.
Povećat će se proračun, nikome se neide iz ovakvog grada, zaluđenog hokejom... Jedino možemo ići prema gore. Prema natrag ne. Ne sljedeće sezone.
Ovo je najbolja pozivnica svim igračima koje Medvešćak zove.
----->3. kolo virtualne kladionice.<-----
tako je...
mislim da je ipak atmosfera ledene, nadolazeći sponzori, veća platežna moć nakon ovakvog plasiranja proizvoda i ZG zaluđenosti hokejom vrlo dobar razlog za ostanak većine igrača.
mislim da je Kristan već potpisao za slijedeću godinu, kao i Grošelj, a sigurno ostaju svi Canada-USA Hrvati + glavnina kostura momčadi...
tome ćemo pridodati još nekoliko mladih i eksplozivnih novih igrača i možemo se radovati i s nestrpljenjem očekivati slijedeću sezonu...
I`ll be there!!!!!!!!!!!
ZIG-ZAG......(ajmo svi ostali)
evo ljudi, zaključak sezone...
strašno dobar članak, koji govori sve o onome što se odigralo ove bajkovite hokej sezone...
i da, slijedeći redovi mi potvrđuju ono što sam vidio u načinu igre, u držanju igrača i njihovim izrazima tokom zadnje utakmice polufinala... a to je da su svim silama htjeli još jednu utakmicu u Ledenoj...
STVARNO IM SVAKA ČAST!!!!!!!!! to nisu igrači, to su LJUDINE....koji vole i uživaju u poslu kojim se bave, jednoj od najlijepših, a zasigurno, najbržih ekipnih igara na svijetu...
slijedi članak kao zaključak....
mogu samo još jedno reću HVALA VAM na divnoj sezoni, atmosferi i nevjerovatnoj borbi za dres i klub koji ste upoznali prije samo par mjeseci...
(pazite, igrači su plakali u svlačionici)
UPLAKANE oči Medvjeda govorile su više od ičega. Nakon utakmice zatvorili su se u svlačionicu i u suzama oprostili od nezaboravne sezone. 65 utakmica, 30 pobjeda, ludilo u Ledenoj... Kad su ih svi otpisali, izbacili su Graz i onda protiv Salzburga muški poginuli.
Sezona je proletjela i tek kad sve završi shvatite što se dogodilo. U polufinalu protiv najskuplje momčadi EBEL-a su dali sve od sebe i unatoč što je na kraju završilo 1:4, nedostajalo je tek malo sreće da se ugrozi Bikove. I danas su nakon 0:2 došli na 2:3 i krenuli u opsadu LeNevueuova gola. Posljednja minuta, Medveščak napada sa šest igrača, Bikovi se grčevito brane. I onda sirena - Salzburg je u finalu, sezona za Medveščak gotova, a Medvjedi u suzama odlaze u svlačionicu.
Za to vrijeme, predsjednik Damir Gojanović je pun ponosa stajao pred svlačionicom. I njemu su bile suzne oči, ali nije se dao.
"Bila je ovo prava bajka. No, vjerujete mi, nastavit će se i sljedeće sezone. Osjećamo se kao pobjednici", pričao je Gojanović.
Emotivan je bio i John Hećimović.
"Tužan sam, ali smo muški poginuli. Nisam htio da završi, želio sam još jednu utakmicu u Ledenoj", rekao je Hećimović.
Ni Mikeu Ouelletteu se nije puno pričalo, ali je sve rekao.
"Možemo biti ponosni na sve što smo postigli i možemo svakoga pogledati u oči. Mislim da konačni rezultat nije pošten jer smo dobro igrali u polufinalu i trebali dobiti još koju utakmicu", kaže Ouellette.
Na kraju se iz svlačionice izašao Alan Letang.
"Razočaran sam i pomalo frustriran jer nismo željeli da završi, htjeli smo još jednu utakmicu u Ledenoj. Kad je sezona, igraš svaka tri dana, nemaš vremena razmišljati i gledati unatrag. Tek kad sve završi, neke stvari se poslože. Bilo je jako emotivno u svlačionici"; rekao je Letang.
Kapetan je biranim riječima govorio o Medvjedima.
"Otkad nas je Sator preuzeo, počeli smo igrati odlično. Uspjeli smo izbaciti Graz i ponosno možemo pogledati ne sve što smo napravili. Žao mi je što nismo uspjeli otići korak dalje, ali to je hokej, dali smo sve od sebe. Bila je ovo sjajna sezona, krasno je bilo u Zagrebu, navijači, Ledena, sve... Nikad u životu nisam igrao u kojoj su igrači ovako složni, to su sve ne samo sjajni igrači nego i osobe. Sve je bilo sjajno", kaže Letang.
Vidimo se i sljedeće sezone?
"Nadam se."
Evo još dobrih vijesti iz Medveščaka...
Više na - linkOVOSEZONSKI kapetan momčadi Alan Letang jutros je prihvatio ponudu vodstva Medveščaka i odlučio još jednu sezonu provesti na ledu sa zagrebačkim Medvjedima.
Nadam se da i ostali slično razmišljaju i da Medveščak neće zadesiti sudbina ostalih sportova tj. klubova u Hrvatskoj.![]()
savršeno!!!!
toliko sam zaluđen, da mi je ovo popravio dan!![]()
da...špekulira se da che bracha rodman doch(slovenci,vienna capitals)...vidjet chemo...sezona jos nije gotova... prva tekma finala igra se sutra...
e onda kad se trznica otvori...to bu' ludnica...
samo da majk nebude oullettio...to bi bilo..fantastichno...
..ted takodjer..bradly takodjer...
All in all you're just another brick in the wall......
slazem se s vama decki , da kapetan ostaje u klubu to je odlicna vijest
ali sam takodjer jako skeptican glede nekih drugih igraca , kuzim ja da su oni odusevljeni atmosferom oko Medvescaka , ali kad dodje neki klub i ponudi vise love ...e onda je lako moguce da zaigraju za neki drugi klub na jesen ..tak je to u zivotu
tu prije svega mislim na najvaznijeg igraca kojeg je i Vuxs spomenio, Mika Ouelletta ; bilo bi fantasticno da i on ostane u ZG
"Ma,....boli me uho za sve!" ( Vincent Van Gogh)
oh da.. :/ danas na druzenju..prvo je rekao...yeah yeah c ya next season i hope so...kad mi je davao autogram pitao sam ga jel ce ostat rekao je..maybe..i'm not sure....
heće i seeleya nije jedino bilo...
poslje u pointu(birc u ledenoj)tj ispred su bili belinic ljubic i jos par likova i malo sam prisluskivao razgovor..kolko sam cuo fox nece ostati u klubu...spomenuli su smitha i jos nekoga.ali nisam cuo kaj govore...
'Medvjedi' još jednom napunili Ledenu sa vjernim navijačima Medveščaka - Jutarnji.hr
evo ga..brumu sam sluzbeno predao novi friz!!
![]()
All in all you're just another brick in the wall......
Budu li Medvjedi i dalje imali podrsku sponzora, ostati ce vecina igraca, a biti ce sigurno i dolazaka