| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Kitesurfing u Sport forumu; Zna li netko da li postoji kakva skola kitesurfa u lijepoj nasoj? Ili mozda ima netko na forumu tko se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Kitesurfing Zna li netko da li postoji kakva skola kitesurfa u lijepoj nasoj? Ili mozda ima netko na forumu tko se bavi time i koji je voljan podijelit kakvu informaciju. Meni taj sport izgleda predobro. Priroda,vjetar, more...di ces bolje? ![]() Oprema je dosta skupa posto je to jos relativno novi sport, ali se da sloziti kompletna (polovna) oprema za oko 300 eura sto i nije previse. Problem je taj sto bi mi to trebao netko pokazati jer mi se ne cini bas prejednostavno ![]() Citao sam da je bilo i smrtnih slucajeva... Uglavnom, svaka ce info biti dragocjena ![]()
__________________ Be the change you want to see! Gandhi |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: Kitesurfing ja ti znam likove u zadru koji se bave tim i windsurfingom vec duze vrime, jedan je cak poucava ljude kako se bavit time na maldivima, uglavnom koliko oni kazu nije komplicirano iako se dogodilo da su prvi pokusaji bili malo bezuspjesni i slicne stvari, jedini problem sto od nas nema dovoljno vitra priko lita tako da ces morat ici na vecu kvadraturu zmaja, mogu pitat detaljnije kad buden isa doli za 10-ak dana ako ih vidim ![]()
__________________ Zemlja kao pauk plete mrezu oko nas Hitno trebam zraka, pluca su mi premala Jer ja sam crna rupa Black tatoo za ovaj grad |
| | |
![]() |
| Tagovi: board, kite, kiteboarding, kitesurfing |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:24.