| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Koji bike vozite? u Sport forumu; mislio sam reći htio bih promijeniti prednju vilicu...najbolje su mi marzochieve 66rv i rock shox recon lockout/85-130 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koji bike vozite? mislio sam reći htio bih promijeniti prednju vilicu...najbolje su mi marzochieve 66rv i rock shox recon lockout/85-130 mm travel pitanje:što mislite koja je sad marka najbolja na tržištu? meni je kona i scott,scott ima vraški dobre bicikle...
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #52 (permalink) |
| charolastra | Re: Koji bike vozite? ktm ultra cross imam i svakako su odlični bicikli a skupi su svi pa tako i oni
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Koji bike vozite? Citat:
istina je,danas je bicikl postao preskup,evo primjer jednog takvog skupog,na slici je scott spark 30
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| charolastra | Re: Koji bike vozite? ma ja nisam profi da bi davao toliko novca za bicikl, i ovih 800 ojra je previše ali tako mi se poklopilo taj čas mada masne marže imaju ti trgovci, slijedeći bicikl ću si sam sastaviti samo da im dokažem da može biti duplo jeftiniji od njihovog, ili duplo bolji
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #55 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koji bike vozite? moja je kona isto došla tu negdje,mislim čak i malo skuplje,ali ni dana ne žalim što sam ga toliko platio... jedino mi je problem ga dizati i voziti na zadnji..prije sam imao bicikl marke gt..njega sam dizao i vozio na zadnjem od šale..ali sa ovom konom nikako..vjerovatno je problem sa disk kočnicama,čim počnem ići natrag sa bicom stisnem zadnju kočnicu da se nagnem naprijed,ali automatski padam naprijed i više ga ne mogu vratiti u ravnotežu.... slika mene na zadnjem na gt-u
| | |
| | #56 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Koji bike vozite? samo divljaj.... ...tak buš ga najprije uništil, onda budeš cmizdril mami i tati da ti kupe novoga.....![]() ....kao prvo ta tvoja kona izgleda ima lošu geometriju rame....a kaj se kočnica tiče treba se malo ufurat, ja npr. čim ga dignem na zadnji odma derem po kočnici, onak lagano i tak se voziš dok ne svane zora...jer ako ideš kočiti tek kad se nagneš natrag to je već prekasno, refleksno ćeš jače stisnuti kočnicu i ode na 2 kotača.... ![]() ![]()
__________________ ma ovaj forum je rofl... |
| | |
| | #57 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koji bike vozite? ne divljam ja,a i ne vjerujem da vožnja na zadnjem može znatno štetiti biciklu,ionako postoji mogućnost da se sic štanga malo iskrivi,ali to sve ovisi o kvaliteti bicikla... objasni malo zašto misliš da kona ima lošu geometriju rame?
| | |
![]() |
| Tagovi: bike, koji, vozite |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:36.

...tak buš ga najprije uništil, onda budeš cmizdril mami i tati da ti kupe novoga.....