Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Ostali sportovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ostali sportovi Raspravljate o temi koji je k**** sa FEDEREROM u Sport forumu; Citat: Pravi autor: Dr Jekyll Slažem se da nije imao takvu konkurenciju, ali pitanje je kako bi ,recimo, Becker ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 07-03-08, 21:44   #31 (permalink)
Banned

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 2,010
lamborghini se izdvaja iz maselamborghini se izdvaja iz maselamborghini se izdvaja iz mase
Re: koji je k**** sa FEDEREROM

Citat:
Pravi autor: Dr Jekyll Pogledaj Poruke
Slažem se da nije imao takvu konkurenciju, ali pitanje je kako bi ,recimo, Becker prošao s Rodickom ili Chang s Davidenkom...

Isto tako, mogi bi postaviti pitanje koliko bi šanse imao Đoković protiv Federera u najbojoj formi...

Mislim da se trebamo ostaviti špekulacija. Ti si iznio svoju tezu, imaš pravo na to i to uopće ne želim osporavati. Samo se ne slažem sa time da je Federer bio srećković koji se rodio u pravo vrijeme. Momak zna igrati tenis i igra ga vrhunski.
O tome i govorim cijelo vrijeme,svatko misli o njemu što želi,ja mislim to kaj sam napisao,a i znam da nisam jedini.
lamborghini je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 22:12   #32 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,970
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: lamborghini Pogledaj Poruke
nisi,rekao si da je najveći i da brojke stoje iza njega...
jesam reka sam da je najveći po nekim parametrima što govore i mnogi stručnjaci u ovom sportu..

Citat:
ne sporim ni njegovu veličinu ni njegove trofeje
nisi? evo tvoje izjave:

Citat:
Dgodila mu se realnost,osvajao je turnire dok u tenisu nije bilo ni jednog sposobnog tenisača
ne da sporiš njegovu veličinu nego kroz neki ciničan prikaz opisuješ ga ko nekog srećkovića i drugorednog igrača..
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 22:17   #33 (permalink)
Banned

lamborghini se izdvaja iz maselamborghini se izdvaja iz maselamborghini se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
jesam reka sam da je najveći po nekim parametrima što govore i mnogi stručnjaci u ovom sportu..
ne,rekao si da je najveći i da brojke stoje iza njega.
ništa više ni ništa manje

Citat:
ne da sporiš njegovu veličinu nego kroz neki ciničan prikaz opisuješ ga ko nekog srećkovića i drugorednog igrača..
da ciničan,što i dalje ne znači da osporavam njegove titule
lamborghini je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 22:31   #34 (permalink)
Akademik Foruma

carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
ne,rekao si da je najveći i da brojke stoje iza njega.
ništa više ni ništa manje
po meni je najveći,po tebi drugorezredni srećković,neznam koje bliže istini..

Citat:
da ciničan,što i dalje ne znači da osporavam njegove titule
njegova se veličina spori u bilo kojem kontekstu nabrajanjem njegovih nedostataka,čovik je veličina na terenu još veća van njega
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 07-03-08, 22:34   #35 (permalink)
Banned

Citat:
po meni je najveći,po tebi drugorezredni srećković,neznam koje bliže istini..
po meni je treći najveći,pa sad ja neznam čije je bliže istini...

Citat:
njegova se veličina spori u bilo kojem kontekstu nabrajanjem njegovih nedostataka,čovik je veličina na terenu još veća van njega
ne,jer nitko nije savršen da nebi imao nedostataka.
lamborghini je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 11:01   #36 (permalink)
Akademik Foruma

dokaz nevjernicima i skepticima jedne veličine,copy/paste s indexa :

NAJBOLJI tenisač svijeta Roger Federer nikako nije mogao shvatiti zašto je bio u malo lošijem izdanju na samom početku sezone, ali tada su mu doktori dali objašnjenje. Naime, Federer je tijekom prvog Grand Slam turnira sezone, Australian Opena, bolovao od mononukleoze.

"Roger je saznao da je imao mononukleozu s par tjedana zakašnjenja. Zato nije bio svoj. On nije takav da želi tražiti opravdanja i isprike niti umanjivati protivničke zasluge, ali da su liječnici znali da ima mononukleozu, ne bi mu dopustili da igra", izjavio je Federerov agent Tony Godsick.

Federer je u siječnju poražen od Novaka Đokovića u polufinalu Australian Opena i nije nastupao sve do ovoga tjedna, kada je poražen u prvom kolu ATP turnira u Dubaiju od Andyja Murrayja, što mu se nije dogodilo još od 2004. godine.

Godsick je rekao kako je Federeru mononukleoza dijagnosticirana prošlog mjeseca. "To je razlog zašto se nije mogao kretati i oporaviti nakon napora, brzo je gubio snagu. Bilo je to jako iritantno za njega, jer mu tijelo jednostavno nije reagiralo", izjavio je.

Liječnici su švicarskom tenisaču dali zeleno svijetlo za ponovni početak treniranja samo pet dana prije početka turnira u Dubaiju. Federera u ponedjeljak navečer čeka ekshibicijski meč protiv Petea Samprasa u Madison Square Gardenu.

"Veseli se igranju protiv svog idola u Gardenu pred 19.000 ljudi. Do nedavno je bio potišten jer nije znao što mu je, ali sada je dobro", rekao je Godsick.

"U prosincu sam se izvrsno osjećao, ali onda je došla bolest. Posljednjih nekoliko tjedana to je bio moj glavni problem, povratiti fizičku spremu. Nisam mogao trenirati koliko sam htio jer sam morao biti oprezan zbog bolesti", izjavio je Federer za New York Times.

Hrvatski tenisač Mario Ančić bolovao je također od mononukleoze prošle godine, zbog čega je propustio skoro pola sezone.
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 11:36   #37 (permalink)
Banned

Datum registracije: 13-02-08
Poruka: 168
fred kamenko se izdvaja iz mase

Citat:
dokaz nevjernicima i skepticima jedne veličine,copy/paste s indexa :

NAJBOLJI tenisač svijeta Roger Federer nikako nije mogao shvatiti zašto je bio u malo lošijem izdanju na samom početku sezone, ali tada su mu doktori dali objašnjenje. Naime, Federer je tijekom prvog Grand Slam turnira sezone, Australian Opena, bolovao od mononukleoze.

"Roger je saznao da je imao mononukleozu s par tjedana zakašnjenja. Zato nije bio svoj. On nije takav da želi tražiti opravdanja i isprike niti umanjivati protivničke zasluge, ali da su liječnici znali da ima mononukleozu, ne bi mu dopustili da igra", izjavio je Federerov agent Tony Godsick.

Federer je u siječnju poražen od Novaka Đokovića u polufinalu Australian Opena i nije nastupao sve do ovoga tjedna, kada je poražen u prvom kolu ATP turnira u Dubaiju od Andyja Murrayja, što mu se nije dogodilo još od 2004. godine.

Godsick je rekao kako je Federeru mononukleoza dijagnosticirana prošlog mjeseca. "To je razlog zašto se nije mogao kretati i oporaviti nakon napora, brzo je gubio snagu. Bilo je to jako iritantno za njega, jer mu tijelo jednostavno nije reagiralo", izjavio je.

Liječnici su švicarskom tenisaču dali zeleno svijetlo za ponovni početak treniranja samo pet dana prije početka turnira u Dubaiju. Federera u ponedjeljak navečer čeka ekshibicijski meč protiv Petea Samprasa u Madison Square Gardenu.

"Veseli se igranju protiv svog idola u Gardenu pred 19.000 ljudi. Do nedavno je bio potišten jer nije znao što mu je, ali sada je dobro", rekao je Godsick.

"U prosincu sam se izvrsno osjećao, ali onda je došla bolest. Posljednjih nekoliko tjedana to je bio moj glavni problem, povratiti fizičku spremu. Nisam mogao trenirati koliko sam htio jer sam morao biti oprezan zbog bolesti", izjavio je Federer za New York Times.

Hrvatski tenisač Mario Ančić bolovao je također od mononukleoze prošle godine, zbog čega je propustio skoro pola sezone.
bravo care svaka cast a vidis to ovim kretenima nemos objasnit,koji djokovic da ROGER igra punom snagom ovaj nebi poena vidio,zivio ROGER
fred kamenko je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 17:41   #38 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-09-06
Godina: 22
Poruka: 1,158
EvilM@ster ima ono neštoEvilM@ster ima ono neštoEvilM@ster ima ono neštoEvilM@ster ima ono neštoEvilM@ster ima ono neštoEvilM@ster ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku EvilM@ster

Lik je car svojega sporta, u zadnjih 10 godina koliko pratim tenis nisam kompletnijega tenisaca od njega vidio... i zato price da je dobar samo zato sto nema konkurenciju su i vise nego smjesne, danas nema sporta u kojem nemas dostojne konkurencije...
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 18:50   #39 (permalink)
Banned

Datum registracije: 13-02-08
Poruka: 168
fred kamenko se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: EvilM@ster Pogledaj Poruke
Lik je car svojega sporta, u zadnjih 10 godina koliko pratim tenis nisam kompletnijega tenisaca od njega vidio... i zato price da je dobar samo zato sto nema konkurenciju su i vise nego smjesne, danas nema sporta u kojem nemas dostojne konkurencije...

bravo care
fred kamenko je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 07:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114