| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Možda nasljednik najvećega u Sport forumu; Marin Čilić izborio je četvrtfinale Mastersa u Torontu koji se igra za nagradni fond vrijedan 2 615 000 američkih dolara. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 523
![]() | Možda nasljednik najvećega Marin Čilić izborio je četvrtfinale Mastersa u Torontu koji se igra za nagradni fond vrijedan 2 615 000 američkih dolara. Nakon sata i 55 minuta svladao je 6. tenisača svijeta Andyja Roddicka sa 6:4, 4:6, 6:4. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-06-08
Poruka: 102
![]() | Re: Možda nasljednik najvećega Eto baš sam htio napisati nešto o Čiliću kad evo postoji tema... Ove godine ima nekoliko vrlo dobrih pobjeda, dva dobar GS nastupa s čime se ne može pohvaliti niti jedan naš tenisač ove godine i zato dobro da nastavlja s ovakvim rezultatima.. Roddick već neko vrijeme se utapa u prosječnosti, ali još uvijek iako je izvan forme i rezultata, ne treba podcjenjivati ovu Marinovu pobjedu. Simon je protivnik u 1/4 |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,271
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Možda nasljednik najvećega Evo naslijedio od federera poraz od Simona ![]() ![]() I gdje već spominjanje Čilića kao najvećega pa momak još nije nijedan ATP turnir osvojio
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Banned | Re: Možda nasljednik najvećega Oprosti, ali u teoriji ne mozes nazvat Cilica nasljednikom najveceg. Pa kaj je tebi... alo... nasljednik Federera ne moze bit niko osim Nadala... a i to nije sigurno... tesko ce nadal 13 GS osvojit... makar nije nemoguce... ugl... Mislim da si trebo otvorit temu Hrvatski tenisaci, ili ATP ili tak nest... a ovaj naslov... Jednostavno... nema smisla... ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Možda nasljednik najvećega koja tema ![]() koja izjava ![]() koji rezultati ![]() koja statistika ![]() koje prognoze ![]() koj gatanja ![]() čovik uđe u četvr.finale i odman je nasljednik federrera ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,865
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Možda nasljednik najvećega Ma kakav Federer,kakvi atp naslovi...ne znaci to nista.Cilic je najbolji... Covjek zaista dobro igra i trenutno je nas najbolji tenisac ali ovakav naslov nema smisla
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 523
![]() | Re: Možda nasljednik najvećega ja sam reko možda a znate šta znači možda pratim tenis više od 10 godina pogledo sam stotine mečeva a taj mali je jedan od onih rijetkih koji imaju potez više u glavi od drugih njegov razvoj do sada je fenomenalan i njegova prava vrijednost će se ralno vidjeti za nekih 3 godine a sad kažem da ima potencijala ne zbog jednog 1/4 finala već zbog njegove igre |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:04.