| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Najbolji sportaš u Hrvatskoj? u Sport forumu; Koji je po vama najbolji sportaš u Hrvatskoj? Meni Mirko Filipović... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Najbolji sportaš u Hrvatskoj? Ima ih više... Ako ide ukupno muško/žensko onda je Janica Kostelić... Ako je samo muško onda je Mirko
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #4 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Najbolji sportaš u Hrvatskoj? I da ne pauzira ona je pokazala da je naj naj...
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,459
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji sportaš u Hrvatskoj? Janica bez premca od ostalih Mirko,Ljubičić i Draganja su tu negdje pri vrhu u svojim sportovima al Janica ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,376
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najbolji sportaš u Hrvatskoj? najbolji meni je Mirko Filipović uvijek bio
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Veteran | Re: Najbolji sportaš u Hrvatskoj? Baš me zanima jel bi takvi odgovori bili i prije ovog turnira koji je osvojio ![]() Meni je najbolji sportaš, tj. sportašica, bez premca Janica Kostelić!
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: hrvatskoj, najbolji, sportas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Vama najbolji web site u hrvatskoj | Kristijan | Baš Razno | 20 | 06-02-06 14:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:22.

A Janica je najbolja
iako sada malo pauzira (nadam se da samo pauzira
Pisali smo post u isto vrijeme