| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Najjači čovijek ikada - Paul Anderson u Sport forumu; Dumbell clean & press 150 kg 2 ponavljanja. Podigao je uteg kao da je hrpa rublja. Clean & press 200 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,400
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najjači čovijek ikada - Paul Anderson Mislim da nije imao nikakvih problema sa kičmom. Mislim da mu je smrt bila povezana sa bubrezima. Uglavnom, lik je u svoje vrijeme u duplo oborio rekord čučnja na nekih 550 kg. Zadnji Uredio ice : 24-09-07 u 22:04. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Najjači čovijek ikada - Paul Anderson ajme ![]() nevjerojatno ![]() al malo mi je čudno da od tada nitko nije oborio rekord uz toliko naprednih treninga i poboljšanu prehranu?! ![]() ili ja jednostavno ne znam za taj podatak?! ![]()
__________________ It was the wicked and wild wind Blew down the doors to let me in Shattered windows and the sound of drums People couldn't believe what I'd become... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,118
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najjači čovijek ikada - Paul Anderson idešššššššššššššššš ![]() zadivljujuče ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
![]() |
| Tagovi: anderson, covijek, ikada, najjaci, paul |
« najbolji sport
|
Plivanje »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:09.

Tvoja bojna čuva Liku, biser zemlje, našu diku !