| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Najveći uspjesi hrvatskog sporta u Sport forumu; evo nam Gorana... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #35 (permalink) |
| praskaton, nick praskaton | Re: Najveći uspjesi hrvatskog sporta Evo da dodamo i ove velike uspjehe ovdje ![]() Duje Draganja - svjetski prvak 2008 na 50 metara slobodno u 25-metarskim bazenima u Manchesteru , oboren svjetski rekord -isto tako osvojio je broncu na 100m slobodno Sanja Jovanović -na istom prvenstvu osvojila također zlatnu medalju uz oboren osobni svjetski rekord, i to u disciplini 50 metara leđno + bronca na 100m leđno I bilo bi dobro da se obriše ovaj spam iznad da imamo samo uspjehe ovdje sve na jednom mjestu ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #37 (permalink) |
| praskaton, nick praskaton | Re: Najveći uspjesi hrvatskog sporta Da malo update-amo ovu temu I molim moderatore da izbrišu ove postove pod brojevima #31, #32, #33, #34. Hvala ![]() Filip Ude srebrni na konju s hvataljkama na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. Snježana Pejčić osvojila brončanu medalju u streljaštvu (disciplina 10 m zračna puška) na OI u Pekingu 2008. 24sata - SnjeĹľana PejÄŤić, prva naša cura s medaljom na OI-u!
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." CP virtualna kladionica - 1. kolo |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 3,967
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Najveći uspjesi hrvatskog sporta jos jednom odlična tema, navjeci uspjesi na jednome mjestu ![]()
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #39 (permalink) |
| praskaton, nick praskaton | Re: Najveći uspjesi hrvatskog sporta Blanka Vlašić srebrna u skoku u vis Peking 2008 Sandra Šarić taekwondo brončana u kategoriji do 67 kg Martina Zubčić taekwando brončana u kategoriji do 57 kg
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:35.

I molim moderatore da izbrišu ove postove pod brojevima #31, #32, #33, #34. Hvala