| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi NHL 2006/2007 Nova sezona u Sport forumu; Kao što svi znamo oni koji su ljubitelji hokeja na ledu, prošle sezone Carolina Hurricanes osvojila je Stanley Cup ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-10-06 Godina: 32
Poruka: 4
![]() | NHL 2006/2007 Nova sezona Kao što svi znamo oni koji su ljubitelji hokeja na ledu, prošle sezone Carolina Hurricanes osvojila je Stanley Cup zasluženo u zadnjoj 7 tekmi finala. Ove godine neke momčadi su ili promjenile ime ili dizajn loga i dresova. (Anaheim Ducks i Buffalo Sabres) Uz to, momčadi su se dosta izmjenile. Nažalost i ove godine kao i sve ostale nikako da netko od lokalnih TVkuća preuzme prijenos NHL utakmica ili barem snimka,čak ni satelitski programi ne prenose (osim kodiranih kanala) Nije fer da Z1 ima prijenos NFLa svake nedjelje, a ipak hokej je popularniji sport kod nas nego Američki nogomet (barem ja tak mislim). Bilo bi dobro kad bi netko napokon to promjenio. Tekme su počele, sezona se polako zahuktava. Buffalo nema poraza kao i Anaheim... Valjda će se netko sjetiti nas koji volimo hokej...... ![]()
__________________ ![]() A Sad JURIŠŠŠ |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: NHL 2006/2007 Nova sezona Navijam za KIngse, igra dečko kojeg znam...igrao je protiv nas puno puta u slovenskoj ligi, kao i na turnirima i prvenstvima za njih....kako sezona odmiče pokazuje se kao jedan od njisplatvijih i najboljih rookija u ovoj sezoni..Anže Kopitar! Svaka čast dečku!!!
__________________ PER ASPERA AD ASTRA |
| | |
| | #3 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NHL 2006/2007 Nova sezona pratio sam hokej svojedobno.... i to dosta detaljno... doduše, bili su to studentski dani kad je jedini izvor bila TV ili novine... Sad nemam vremena zbog posla... mogli ste se vas dvojica malo potrudit, navest momčadi koje su sada favoriti, možda neke igračke zvjezde i tako to... Baš bi se volio opet malo pozabavit hokejom...
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: NHL 2006/2007 Nova sezona da.. može za play-off... a za svjetsko prvenstvo ćemo otvorit poseban topic.. i nadam se da će bit na TV-u, ako se ne varam prošlo SP se moglo pratit i na HTV+ i na DSF
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
![]() |
| Tagovi: 20062007, nhl, nova, sezona |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:57.