| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi nikola pilić-profesinonalac ili.. u Sport forumu; ........VETERAN I NOVAK BIVŠI HRVATSKI TENISKI IZBORNIK PRIHVATIO PONUDU IZ BEOGRADA Nikola Pilić savjetnik srpske reprezentacije Hrvatski teniski stručnjak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | nikola pilić-profesinonalac ili.. ........VETERAN I NOVAK BIVŠI HRVATSKI TENISKI IZBORNIK PRIHVATIO PONUDU IZ BEOGRADA Nikola Pilić savjetnik srpske reprezentacije Hrvatski teniski stručnjak Nikola Pilić postao je savjetnih reprezentacije — Srbije!? Vijest je u atmosferu pustio Teniski savez Srbije. — Razgovori s Pilićem vođeni su relativno dugo. Ključnu je ulogu u njegovome prihvaćanju te funkcije odigrala njegova povezanost s obitelji Novaka Đokovića — javio nam je Dušan Orlandić, generalni direktor Teniskog saveza Srbije. Pilić je trenutno u Americi gdje nadgleda svoga najnovijeg štićenika, Latvijca Ernestsa Gulbisa. — Naš je novi savjetnik u stalnome kontaktu s igračima i izbornikom Bogdanom Obradovićem. U Cincinnatiju se već sastao s Novakom Đokovićem i Nenadom Zimonjićem, a uoči US Opena će sjesti i s izbornikom Obradovićem — otkrio nam je Dušan Orlandić. Osim što je u odličnim odnosima s obitelji Đoković, Pilić je i u odličnim odnosima s predsjednikom Teniskog saveza Srbije Slobodanom Živojinovićem. Prvi će zadatak hrvatskoj teniskoj legendi biti dvoboj protiv Australije za popunu Svjetske skupine. — Za sada smo se s Pilićem dogovorili suradnju samo za taj dvoboj, no vjerujem da postoje izgledi da se suradnja nastavi i dalje — kaže Orlandić. Srpski dnevnik Kurir ide, pak, i korak dalje te navodi kako će u bliskoj budućnosti Pilić biti i izbornik srpske Davis Cup reprezentacije. vaš stav o njegovoj odluci?? po meni da se radilo o bilo kojoj drugoj državi sve o.k. ali Srbija još su rane friške a i nema tog novca!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,218
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nikola pilić-profesinonalac ili.. Ja osobno ne bih išao u Srbiju. Ali, ako on s time nema problema - nek' ide. Meni ne smeta.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 2,210
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nikola pilić-profesinonalac ili.. Šta sada? Očito da je prijatelj sa svima njima..... Neka ide....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nikola pilić-profesinonalac ili.. po meni je moga biti više domoljub a manje profesionalac..samo to,ništa više.. ...očito neke se stvari nemogu kupiti novcem a za sve ostalo tu je gotovina ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nikola pilić-profesinonalac ili.. A čuj... nakon što je vidio koliko ga cijene u domovini, nije ni čudo da je profesionalizam stavio ispred domoljublja BTW - tenis mu je posao. Od toga živi. Trebamo li mi bojkotirat Cedevitu jer je najprodavaniji artikal u Srbiji?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #6 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nikola pilić-profesinonalac ili.. Citat:
cedevita je artikl za narodne mase a Pilić čovik s razumom i osjećajima (valjda)..iskreno mi reci al ti ta usporedba nije malo.. tešo će se u cedeviti probuditi domoljublje ali opet s druge strane možda prije nego u Pilića ![]() oću reći da još ranije zacijeljuju..moje mišljenje.. | |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nikola pilić-profesinonalac ili.. pa da.. ali prodaja Cedevite u Srbiji je ekonomski (poslovni) potez. Pilićev odlazak u Srbiju je poslovni potez. Zašto ga promatrat kroz domoljubno/političku prizmu? Ja osobno ne bih išao u Srbiju. Ali ja nisam Nikola Pilić. On je u tom potezu pronašao neki profesionalni interes, izazov, nešto... čisto teniske prirode. Ne vidim zbog čega bi zato trebalo dovodit u pitanje njegovo domoljublje. Drugim riječima, ako se zbog toga dovodi u pitanje Pilićevo domoljublje, onda se može dovest u pitanje i domoljublje onoga tko je poslao Cedevitu na srpsko tržište... Zar ne? ![]() Namjerno sam odabrao karikirani primjer Cedevite kako bi pokazao apsurdnost takvog razmišljanja.
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nikola pilić-profesinonalac ili.. Citat:
ja osobno ne gledam proizvod za široke mase i čovika istim očima.. proizvodu je cilj plasirati se na što više tržišta i zaraditi što više šoldi,što više plasmana to veća potražnja za radnicima i bolje gospodarstvo u državnom smislu,znači cilj opravdava sredstvo,znači cilj se širiti (srbija) a sredstvo je u ovom slučaju cedevita.. nikola pilić je čovik koji je cili život u tim teniskim vodama i sumnjam da nije bilo ponuda još osim srpske,nekažem izdašnije ali kažem da ih je bilo.. kao Hrvat možda je moga to i odbiti jer sumnjam da takav čovik nije situiran i za tri života.. znači da mu ni novčani motiv možda nije bio izazov...e sad ako nije novčani ja mu zamiram svaki drugi....opet naglašavam da nije srbija u pitanju svaka čast ali ovako .. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: nikola, pilicprofesinonalac |
« Squash
|
Igranje s čelikom »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:03.