Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Ostali sportovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ostali sportovi Raspravljate o temi nikola pilić-profesinonalac ili.. u Sport forumu; ........VETERAN I NOVAK BIVŠI HRVATSKI TENISKI IZBORNIK PRIHVATIO PONUDU IZ BEOGRADA Nikola Pilić savjetnik srpske reprezentacije Hrvatski teniski stručnjak ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 23-08-07, 14:49   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,473
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
nikola pilić-profesinonalac ili..

........VETERAN I NOVAK BIVŠI HRVATSKI TENISKI IZBORNIK
PRIHVATIO PONUDU IZ BEOGRADA
Nikola Pilić savjetnik srpske reprezentacije

Hrvatski teniski stručnjak Nikola Pilić postao je savjetnih reprezentacije — Srbije!? Vijest je u atmosferu pustio Teniski savez Srbije.
— Razgovori s Pilićem vođeni su relativno dugo. Ključnu je ulogu u njegovome prihvaćanju te funkcije odigrala njegova povezanost s obitelji Novaka Đokovića — javio nam je Dušan Orlandić, generalni direktor Teniskog saveza Srbije.
Pilić je trenutno u Americi gdje nadgleda svoga najnovijeg štićenika, Latvijca Ernestsa Gulbisa.
— Naš je novi savjetnik u stalnome kontaktu s igračima i izbornikom Bogdanom Obradovićem. U Cincinnatiju se već sastao s Novakom Đokovićem i Nenadom Zimonjićem, a uoči US Opena će sjesti i s izbornikom Obradovićem — otkrio nam je Dušan Orlandić.
Osim što je u odličnim odnosima s obitelji Đoković, Pilić je i u odličnim odnosima s predsjednikom Teniskog saveza Srbije Slobodanom Živojinovićem. Prvi će zadatak hrvatskoj teniskoj legendi biti dvoboj protiv Australije za popunu Svjetske skupine.
— Za sada smo se s Pilićem dogovorili suradnju samo za taj dvoboj, no vjerujem da postoje izgledi da se suradnja nastavi i dalje — kaže Orlandić.
Srpski dnevnik Kurir ide, pak, i korak dalje te navodi kako će u bliskoj budućnosti Pilić biti i izbornik srpske Davis Cup reprezentacije.

vaš stav o njegovoj odluci??
po meni da se radilo o bilo kojoj drugoj državi sve o.k. ali Srbija
još su rane friške a i nema tog novca!!
carllito je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 16:22   #2 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,218
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima
Re: nikola pilić-profesinonalac ili..

Ja osobno ne bih išao u Srbiju.

Ali, ako on s time nema problema - nek' ide. Meni ne smeta.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 16:34   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 30-05-07
Godina: 22
Poruka: 2,210
Locrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznatLocrian85 će uskoro biti poznat

Šta sada? Očito da je prijatelj sa svima njima..... Neka ide....
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 16:49   #4 (permalink)
Akademik Foruma

carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

po meni je moga biti više domoljub a manje profesionalac..samo to,ništa više..
...očito neke se stvari nemogu kupiti novcem a za sve ostalo tu je gotovina
carllito je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 17:06   #5 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

A čuj... nakon što je vidio koliko ga cijene u domovini, nije ni čudo da je profesionalizam stavio ispred domoljublja

BTW - tenis mu je posao. Od toga živi. Trebamo li mi bojkotirat Cedevitu jer je najprodavaniji artikal u Srbiji?

damfisk je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 18:47   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
....
BTW - tenis mu je posao. Od toga živi. Trebamo li mi bojkotirat Cedevitu jer je najprodavaniji artikal u Srbiji?
.. pa sad
cedevita je artikl za narodne mase a Pilić čovik s razumom i osjećajima (valjda)..iskreno mi reci al ti ta usporedba nije malo..
tešo će se u cedeviti probuditi domoljublje ali opet s druge strane možda prije nego u Pilića
oću reći da još ranije zacijeljuju..moje mišljenje..
carllito je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 23-08-07, 18:56   #7 (permalink)
women loving misogynist

pa da.. ali prodaja Cedevite u Srbiji je ekonomski (poslovni) potez.

Pilićev odlazak u Srbiju je poslovni potez. Zašto ga promatrat kroz domoljubno/političku prizmu?

Ja osobno ne bih išao u Srbiju. Ali ja nisam Nikola Pilić.

On je u tom potezu pronašao neki profesionalni interes, izazov, nešto... čisto teniske prirode. Ne vidim zbog čega bi zato trebalo dovodit u pitanje njegovo domoljublje.

Drugim riječima, ako se zbog toga dovodi u pitanje Pilićevo domoljublje, onda se može dovest u pitanje i domoljublje onoga tko je poslao Cedevitu na srpsko tržište... Zar ne?

Namjerno sam odabrao karikirani primjer Cedevite kako bi pokazao apsurdnost takvog razmišljanja.

damfisk je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 24-08-07, 16:23   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
pa da.. ali prodaja Cedevite u Srbiji je ekonomski (poslovni) potez.

Pilićev odlazak u Srbiju je poslovni potez. Zašto ga promatrat kroz domoljubno/političku prizmu?

On je u tom potezu pronašao neki profesionalni interes, izazov, nešto... čisto teniske prirode. Ne vidim zbog čega bi zato trebalo dovodit u pitanje njegovo domoljublje.

Drugim riječima, ako se zbog toga dovodi u pitanje Pilićevo domoljublje, onda se može dovest u pitanje i domoljublje onoga tko je poslao Cedevitu na srpsko tržište... Zar ne?

ja osobno ne gledam proizvod za široke mase i čovika istim očima..
proizvodu je cilj plasirati se na što više tržišta i zaraditi što više šoldi,što više plasmana to veća potražnja za radnicima i bolje gospodarstvo u državnom smislu,znači cilj opravdava sredstvo,znači cilj se širiti (srbija) a sredstvo je u ovom slučaju cedevita..
nikola pilić je čovik koji je cili život u tim teniskim vodama i sumnjam da nije bilo ponuda još osim srpske,nekažem izdašnije ali kažem da ih je bilo..
kao Hrvat možda je moga to i odbiti jer sumnjam da takav čovik nije situiran i za tri života..
znači da mu ni novčani motiv možda nije bio izazov...e sad ako nije novčani ja mu zamiram svaki drugi....opet naglašavam da nije srbija u pitanju svaka čast ali ovako ..
carllito je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nikola, pilicprofesinonalac

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:03.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111