| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Paintball u Sport forumu; evo u ponedjeljak se otvara trgovina u kojoj ce se moc nabavit sva oprema od one za pocetnike i jeftinije ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Paintball evo u ponedjeljak se otvara trgovina u kojoj ce se moc nabavit sva oprema od one za pocetnike i jeftinije do najboljih stvari http://www.paintball-shop.hr/shop/im...n%20grada1.jpg samo nije ta adresa nego ulica ispod annina 40
__________________ Tvoja bojna čuva Liku, biser zemlje, našu diku ! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter | ovog prvog sam uzo u kompletu sa maskom, bocom i loaderom za 1460 kn a drugog nije bilo u kompletu pa me marker ispo 1525 + 30 loader + boca 290 i maska 300 meni je to fora sport ali sam čuo od frendova da je dosta skup....
__________________ Tvoja bojna čuva Liku, biser zemlje, našu diku ! Zadnji Uredio daidza : 27-02-07 u 22:48. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter | Re: Paintball a kad kupis sve nemas kasnije velikih troskova samo kuglice koje su ti 2000 kom 340kn i punjenje boce s co2 10 kn, ja si jos moramz uze tu stanicu za punjenje (400kn), sve skupa ce me doc oko 4000
__________________ Tvoja bojna čuva Liku, biser zemlje, našu diku ! |
| | |
![]() |
| Tagovi: paintball |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:06.

Tvoja bojna čuva Liku, biser zemlje, našu diku !