| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Parkour - Art of movement u Sport forumu; Ako ste gledali film Yamakasi zanate o čemu govorim, dakle slobodno trčanje, penjanje po zidovima, preskakanje i ostale vratolomije. Je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,595
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Parkour - Art of movement Ako ste gledali film Yamakasi zanate o čemu govorim, dakle slobodno trčanje, penjanje po zidovima, preskakanje i ostale vratolomije. Je li netko upoznat postoji li u Zagrebu/Hrvatskoj parkour klubi da li vam je ovaj sport atraktivan ili mislite da je to bezvezno lomljenje kostiju. Evo i nekoliko slika: ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #6 (permalink) |
|
Poruka: n/a
| Evo samo da pojasnim par stvari. Kao prvo parkourom se ne bave propali gimnasticari. Ja se bavim parkourom godinu i 4mj a nikad nisam trenirao gimnastiku vec treniram jedan drugi sport. a puno drugih ljudi se bavi ili se bavilo drugim sportovima. najmanje se gimnasticari bave sa pk Postoji dosta ljudi koji se bave parkourom u zg i izvan njega ako koga zanima neka otide na vou stranicu www.mm.lotr-clan.com i tamo se rega na forum. to je privremena hr pk stranica. ili se moze javit meni na kolepk@net.hr. ja cu ga uputit dalje. NHF. Peace |
|
| | #8 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Midle Earth Godina: 19
Poruka: 25
![]() | Re: Parkour - Art of movement Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: art, movement, parkour |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |