| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Perfect body u Sport forumu; Pogledajte ovo. Šta kažete? Jel moguće postići bez uzimanja steroida? Sve što mogu reć ako nije uzimo steroide je : ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 781
![]() ![]() ![]() ![]() | Perfect body Pogledajte ovo. Šta kažete? Jel moguće postići bez uzimanja steroida? Sve što mogu reć ako nije uzimo steroide je : Bravo majstore!! . ako je uzimo, onda ko ga jebe.Mislim da je moguće izgraditi ovakvo tijelo, bez steroida, ako si mezomorf, tj. ako imaš superiornu genetiku http://www.youtube.com/watch?v=jQ8g7...eature=related
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
| | #3 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Perfect body Jesi li pogledao. Misliš li da je uzimo steroide? Evo ja idem u teretanu, neko vrijeme, ne uzimam čak ni suplemente, a napredovo sam nevjerovatno. Ako je uzimo onda je lažnjak.
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Perfect body jebiga, vidjet ćemo poslije određenog vremena, al steroide nikad neću uzeti, ne trebaju mi, super mi ide. jebote imam već 101 kg. doduše, jedem non stop meso jaja, ribu, mlijeko , jogurt sirutku, soju. samo št prdim non - stop jebote
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 18-03-08 Godina: 27
Poruka: 136
![]() | Re: Perfect body Ma lako je kg nabit...al pitanje je koliko su to kvalitetni kg... kuzis.. ti si pocetnik kako kazes, pa sad dobivas lakse.. al kasnije nece bitit tako.za sebe, tj vjezbas za sebe da dobro izgledas, sve je to super.al ako se oces natjecat, onda nema druge osim steroida |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Perfect body vidiš, ja se ne želim natjecati. cilj mi je postići snagu, kondiciju i mišićnu masu kao recimo prof. ragbi igrači. znači još nekih 5 - 6 kg i onda nabacit dobru defku. Recimo kao ovaj ovdje: Sebastien Chabal http://moritz.typepad.com/photos/unc..._chabal200.jpg On je i eksplozivan i jak, i brz a ima jebote oko 116kg. Kralj!! Recpect
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 436
![]() ![]() | Re: Perfect body Citat:
hahahaha i ja imam sličnih problema najgore mi je u teretani se suzdržati. ono kad dižem kile na benchu i napinjem se....hahahaha rokavela mi je konstantno otkad sam prije godinu dana sredio prehranu i počeo aktivno trenirati
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Perfect body Prvo,frajer je crnac što mnogi ne kuže i jer se BB kvarcaju ko budale da im se miške ističu.Da je bijel ko vampir tj ko Mirko Cro Cop to se najvjerojatnije ne bi ni vidlo....ali ko ga jebe. ![]() ![]() Ovakav tip frajera je samo za pokazivanje. ![]()
__________________ “Just as a candle cannot burn without fire, men cannot live without a spiritual life.” |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:26.

. ako je uzimo, onda ko ga jebe.