| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Pomoć oko kočnica za bicikl u Sport forumu; Vidim, nema tema za bicikle Ovako, ponosan sam vlasnik bicikla s full deore opremom. Želim nove kočnice, pa se dvoumim: ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | Pomoć oko kočnica za bicikl Vidim, nema tema za bicikle ![]() Ovako, ponosan sam vlasnik bicikla s full deore opremom. Želim nove kočnice, pa se dvoumim: Keindl sport Keindl sport Keindl sport Naime, želi bih one koje su izdržljivije, jer se vozim po nizbrdicama. Hvala na pomoći! ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Pomoć oko kočnica za bicikl pa sad, bilo koje kvalitetnije bi ti trebale biti zadovoljavajuće ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pomoć oko kočnica za bicikl kupil sam ovo, i moram preporučiti: Keindl sport Valjda je bilo na popustu ? SAmo su zelene 4 "gumice" - 100 kn Swisstop . Bolje od mehaničkog HD4 i HD2. Niz nizbrdicu koči mi 5 puta bolje nego one gumice koje sam dobio! Jm, prezadovoljan sam. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:54.