| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Ragbi u Sport forumu; Ma ima po netu toga dosta... nije problem pronaći...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,810
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ragbi Ma ima po netu toga dosta... nije problem pronaći...
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ragbi Jučer sam baš bacio pogled na tekmu Francuska - Argentina i nisam mogo vjerovat kakva je ovo životinja ![]() Fakat moraš bit luud da treniraš taj Rugby...
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,810
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ragbi Sébastien Chabal, rođen 1977. 192 cm, 114 kg pozicija - treća linija skupa Klub - Sale Sharks, Engleska Strašan je, zar ne? Inače, on je u toj utakmici ušao s klupe. Znači, nije u prvoj postavi. Zamislite samo kakav je tip koji je u prvoj postavi umjesto njega? ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-11-07
Poruka: 3
![]() | Re: Ragbi pozz svima... posto nisam bas upucena u ragbi zanima me zna li neko moze li se u os i gdje nabaviti lopta za ragbi ali kozna ne plasticna i kolika joj je cijena te ukoliko nema u os moze li se nekako preko neta narucit ili mozda postoji neka treca opcija... treba mi za poklon pa bi vam bila zahvalna na pomoci... |
| | |
![]() |
| Tagovi: ragbi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:20.