Jučer sam baš bacio pogled na tekmu Francuska - Argentina i nisam mogo vjerovat kakva je ovo životinja
Fakat moraš bit luud da treniraš taj Rugby...
Raspravljate o temi Ragbi u Ostali sportovi forumu, dio Sport foruma; Ma ima po netu toga dosta... nije problem pronaći......
Jučer sam baš bacio pogled na tekmu Francuska - Argentina i nisam mogo vjerovat kakva je ovo životinja
Fakat moraš bit luud da treniraš taj Rugby...
Sébastien Chabal, rođen 1977.
192 cm, 114 kg
pozicija - treća linija skupa
Klub - Sale Sharks, Engleska
Strašan je, zar ne?
Inače, on je u toj utakmici ušao s klupe. Znači, nije u prvoj postavi.
Zamislite samo kakav je tip koji je u prvoj postavi umjesto njega?![]()
pozz svima... posto nisam bas upucena u ragbi zanima me zna li neko moze li se u os i gdje nabaviti lopta za ragbi ali kozna ne plasticna i kolika joj je cijena te ukoliko nema u os moze li se nekako preko neta narucit ili mozda postoji neka treca opcija... treba mi za poklon pa bi vam bila zahvalna na pomoci...
Ovako, sori sto podizem temu ali dali itko zna kada su utakmice ragbija tj. utakmice najjacih liga i gdje se na netu oni mogu gledaiti? Sport mi se odmah svidio na prvi pogled, samo jos pravila do kraja moram skuziti.Znao sam prije pogledati utakmice na Z1 dok su jos prenosili am. nogomet ali sam ubrzo skuzio da to uopce nije tako dinamican sport kako ga u filmovima prikazuju.
Bosanska haiku poezija na dan zaljubljenih:
Sunce je raspizdilo svoje zrake, vrapci se deru ko konji, mene piči depresija, u duši mi opsesija, jebo mater ako te ne volim.
Na ovim znaju biti live streamovi ragbi tekmi,ali to samo kad su najvažnija natjecanja.Ili probaj možda upisati u googleu live streams,ragbi games online,možda ti se posreći pa nađeš još koji link.
ATDHE.Net - Watch Free Live Sports TV
Justin.tv - Live Streaming Video
When your chips are down,and your highs are low...joyride
ti to nas sprdaš koji igramo football?![]()
Inače taj sport mi je jedan od najglupljih...ali tko voli nek izvoli.
"U srcu nosim ključ tvojih vrata jer ljubav je moja čišća od zlata kad na tebe pljunu rana puna je soli al Zagreb se voli ma koliko boli"
Mamiću cigane odlazi iz SVETINJE!!!
Pa da malo oživimo ovu temu...
Za početak, ovo:
I ovo:
Ako nekog zanimaju pravila malo detaljnije, napisat ću...
ovi u nogometu mi izgledaju ko pi*kice![]()
"Praviš se finjaka, a više si jaja stukla od dupe nego od tavu..."