| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Ronnie O’Sullivan treći put svjetski prvak u Sport forumu; O'Sullivan je u finalnom meču lako pobijedio Alija Cartera sa 18-8 u frameovima Ronnie O'Sullivan, najbolji igrač ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| One Minute Silence | Ronnie O’Sullivan treći put svjetski prvak O'Sullivan je u finalnom meču lako pobijedio Alija Cartera sa 18-8 u frameovima Ronnie O'Sullivan, najbolji igrač snookera na svijetu, treći put je u svojoj karijeri ovog ponedjeljka postao svjetski prvak. O'Sullivan je u finalnom meču lako pobijedio Alija Cartera sa 18-8 u frameovima (dijelovima snooker partije). Inače, u večernji dio finala je O'Sullivan ušao s prednošću 16-8, a potom je ekspresno došao do potrebne dvije pobjede za ukupno slavlje. Sjajni O'Sullivan je cijelo prvenstvo odigrao na visokom nivou, posebno polufinale i finale. Podsjetimo, kako je u polufinalu pobijedio još jednu legendu ovog sporta Stevena Hendryja. Ovom pobjedom je O'Sullivan osigurao još jednu godinu prvo mjesto na ljestvici, a za ovu titulu je nagrađen sa 250.000 funti, a sa 32 godine je postao najstariji
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Ronnie O’Sullivan treći put svjetski prvak Ja ga nesto gotivim zbog stava i stila. Bas izgleda mocno za onim stolom. Za razliku od nekih debelih krmaka ![]()
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| One Minute Silence | Re: Ronnie O’Sullivan treći put svjetski prvak I Higgins je dobar. On mi je posle Ronnia. Ima i onaj japanc ili koreanac, mlad je. Gledo sam ga par put. Igra mali ko veliki Al sjebe kad je najpotrebnije.
__________________ I'm a man, person, look, see, closer please, touch, feel, flesh, yes real, like you I bleed, I hurt, I touch, I fuck, I need.I possess what you need, individuality, often heard of, rarely seen. Zadnji Uredio DinoB : 07-05-08 u 09:13. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ronnie O’Sullivan treći put svjetski prvak Ronnie je dosta aroganta, ali igra odlično. a i ona sutkinja je dobra ![]()
__________________ Forever and Ever, We'll follow the boys, Of Man United, The Busby Babes |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Do'h! | Re: Ronnie O’Sullivan treći put svjetski prvak Citat:
)Sad se i onaj Marco Fu pojavio, mogli bi kosooki laganu i tu počet dominirat ![]() Michelle Dott, mislim da sam svojevremeno i temu otvorio, al nije bilo baš interesa ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ronnie O’Sullivan treći put svjetski prvak Pratio sam snooker na eurusportu,sullivan odlicno igra,potpuno zasluzeno
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
![]() |
« Plivanje
|
Kitesurfing »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:24.