| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Rukomet - EP 2008, Norveška u Sport forumu; Od 17. do 27. siječnja 2008. u Norveškoj u organizaciji EHF-a održat će se osmo Europsko rukometno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma | Rukomet - EP 2008, Norveška Od 17. do 27. siječnja 2008. u Norveškoj u organizaciji EHF-a održat će se osmo Europsko rukometno prvenstvo. Hrvatska je sudionik ovog prvenstva. Do sada na EP nemamo baš blistavih rezultata, odnosno imamo samo jednu broncu sa prvog prvenstva održanog u Portugalu 1994. Švedi su sa četiri zlata najuspješniji sudionici dosadašnjih Europskih prvenstava. Evo popisa sudionika po grupama: Skupina "A" Hrvatska Češka Slovenija Poljska Skupina "B" Rusija Crna Gora Danska Norveška Skupina "C" Španjolska Njemačka Mađarska Bjelorusija Skupina "D" Island Švedska Francuska Slovačka Naša vrsta u pripremnom razdoblju ima problema sa ozlijedama. Čak postoji mogućnost da najbolji svjetski rukometaš naš Ivano Balić - Wikipedija na žalost mnogih cura uopće ne nastupi. Danas čitam da se osjeća bolje (upala trbušnog zida) no na listi ozlijeđenih su i Metličić, i Lacković, i Džomba (neće ni putovati) i njegova zamjena Zrnić ... Neće biti lako, ali vrijeme je da se poluči značajan rezultat i na EP.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rukomet - EP 2008, Norveška Mislim da grupu prolazimo 'bez jebemti' ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Rukomet - EP 2008, Norveška Još jedan peh za našu reprezentaciju. Vedran Zrnić zbog ozljede neće putovati u Norvešku tako da pozicija desnog krila jako visi jer je još prije, isto zbog ozlijede, otpao i, meni najdraži naš igrač, Mirza Džomba. Za sada na toj poziciji imamo Horvata i novopozvanog Čupića. Drž se Lino!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Član | Re: Rukomet - EP 2008, Norveška Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,572
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rukomet - EP 2008, Norveška Grupu bi trebali biti prvi,a o nastavku necu previse govoriti,u zadnje vrijeme stalno nesto sjebemo s rukumetom,a i sad su pristune ozljede mnogih igraca
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Rukomet - EP 2008, Norveška Skupinu će vjerojatno proći, ali za dalje je teško govoriti, s obzirom na to da ćemo praktički cijelo prvenstvo igrati s drugom ekipom, neće igrat svi najbolji, kao što su lacković, balić,đžomba,metličić.... Bit će teško , ali barem neće bit toliki pritisak na njih s obzirom da se zna kako je ekipa izranjavana ozljedama.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." 9. uberbabe : skupina D - glasanje |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rukomet - EP 2008, Norveška Mene baš zanima kako će se druga ekipa snaći sama bez tih naših klučnih igrača, al znam da ću se živcirati ko uvijek, nadam se samo da ta druga ekipa ima šta za pokazat
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rukomet - EP 2008, Norveška A šta znaš bili smo i autsajderi i u portugalu pa smo nakraju bili prvi, nikad se ne zna
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Croportal forum pokreće vBulletin, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. Zadnji Uredio daka : 12-01-08 u 15:30. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ep 2008, norveska, rukomet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:00.