| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Rukomet - EP 2008, Norveška u Sport forumu; mislim da cemo proci dalje,probleme mozemo najvece imati eventualno kod domacina norveške... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rukomet - EP 2008, Norveška mislim da cemo proci dalje,probleme mozemo najvece imati eventualno kod domacina norveške
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #103 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Rukomet - EP 2008, Norveška Slovence smo morali dobit..... ljudi sada nam idu dvoje skandinavaca, a to znači dvi utakmice pred punom publikom, zapravo dvi utakmice u gostima. Ova dva boda bi mogla zlata vridit.... A šta se tekme tiče, mislio sam da će igrat pet u liniji i flaster na Balića, ali sam očito falija. Dobro su se držali dok ih umor nije satra, 5-1 i 6-0 obrane, ali mi je najdraže od svega šta Ivano igra samo napad, često ga vadi u obrani. Mislim da je sve lipo iskombinirano i da nam umor neće toliko naštetit.... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #104 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-12-07 Lokacija: Lovran Godina: 23
Poruka: 1,430
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rukomet - EP 2008, Norveška bravo Hrvatska ![]() idemo dalje ovako..... ova dva boda će nam sigurno puno značit, jer sad u sljedećim skupinama smijemo izgubit najmanje jednu utakmicu bez posljedica a protiv domaćina će sigurno bit teško najvažnije da prođemo, a onda mobilizirati sve snage do zadnjeg atoma za polufinale. vjerujem da možemo. i hoćemo idemo Hrvatska
__________________ |
| | |
| | #105 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rukomet - EP 2008, Norveška Potpuno nepotrebno trošenje i snage i živaca... čisti gubitak vremena No dobro... dobili smo vječite luzere Slovence... moš' mislit, velika stvar Sad opet moramo dobit sve utakmice... baš kao što bi mrali dobit i da smo od Slovenaca izgubili No dobro... živi bili pa vidjeli
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #107 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Rukomet - EP 2008, Norveška al ovaj sistem dana pauze je nevjerovatno glup.... pauzirali smo jedan dan, odigrali jednu utakmicu, ponovo pauza jedan dan i onda tri meča u komadu.... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
| | #109 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Rukomet - EP 2008, Norveška Da čujemo kako će biti danas protiv Danaca. Ovako je bilo prije dvije godine u Švicarskoj: Citat:
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #110 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rukomet - EP 2008, Norveška Predviđam lošu igru Hrvatske, umor će uzeti danak... mučenje i pobjeda Danaca u infarkt-završnici Ta pobjeda ostavit će gorak okus, moral će bit narušen, tako da ćemo morat pobijedit u preostale dvije utakmice. U slijedećoj možda i pobijedimo, ali u odlučujućoj protiv Norveške bit ćemo glatko poraženi. To će bit oproštaj ove generacije sa velike scene. Odlazak velikana popu Balića, Metličića, Vorija, nećemo moć nadoknati i hrvatski rukomet opet će upast u crnu rupu... nastupit će kriza kojoj se neće vidjeti kraja... Eto. To bi bila moja prognoza.
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ep 2008, norveska, rukomet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:29.