| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Rukomet - EP 2008, Norveška u Sport forumu; Citat: Pravi autor: daka Slažem se da je Horvat jedini nešto napravio za nas, a Danci ne igraju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #141 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,832
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rukomet - EP 2008, Norveška Citat:
koliko je god njihov golman jak toliko je naš balić slab u prvom poluvremenu ![]() ![]() | |
| | |
| | #142 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,531
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rukomet - EP 2008, Norveška Nije fer izdvajati Balića kao izvora naše loše igre, iako je on glavni razigravač, bilo je šuteva od svih igrača i nije skoro ništa ušlo u gol (osim nešto malo Horvata ), jednostavno nejde ono što ne obrani Hvidt ode van gola , mislim da će ovo bit naš poraz na Euru, samo da mi dobijemo ostale, jer nema se mislim dosta vremena da ih stignemo, ova utakmica mi liči na onu kad smo od Španjolaca izgubili u finalu na svjetskom, isto su tako nabili veliku razliku i jednostavno nije bilo vremena da ih stignemo
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #143 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,991
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Rukomet - EP 2008, Norveška jebiga nista od pobjede,sramotno cemo izgubit,mozda je vec i gotovo,nisam mogao gledati takvu katastrofu...kao sto sam prije rekao,sve cemo vidjet kad naidjemo na kvalitetnu ekipu
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #148 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Rukomet - EP 2008, Norveška Danci su se izuzetno dobro pripremili za utakmicu, proučili nas do najsitnijih detalja i izvrsno rasturili naš napad. Uz to su imali odličnog vratara. Jednostavno su iznenadili i Linu i igrače. Razbili nas više nego zasluženo. S nevjericom sam gledao tu našu bezidejnost, nemogućnost da nađemo pravo ili bilo kakvo riješenje u napadu. U takvim situacijama se brzo gubi samopouzdanje, vjera u sebe i svoje sposobnosti dok istovremeno protivnik ima ego do neba. A ništa. Razbit Crnogorce bezuvjetno, pa s domaćinima na nož. Nadam se da je ovo jedino u čemu je Damfisk bio u pravu u onom svom postu.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ep 2008, norveska, rukomet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:11.

), jednostavno nejde ono što ne obrani Hvidt ode van gola