| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi SP u atletici u Sport forumu; vidim da nitko ne otvara tu temu..nadam se da ipak ima zainteresiranih..ja sam trenirao atletiku i veliki sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,448
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SP u atletici Ma Kanter nije pobijedio Aleknu nego je Alekna izgubio sam protiv sebe. Čovjek koji ima prosjek hitaca preko 69 m ne može prebaciti 65 m. Sam je sebe sjebo. Da je Alekna bio onaj pravi budite sigurni da bi išo preko 70 m sam tak. Al drago mi je da je Kanter osvojio. zaslužio se čovjek malo veselit posebno ak se uzme u obzir da je Alekna imao omjer protiv Kantera 41:1 (sada je 41:2 )
__________________ "Empty your mind & forget about everything except fine-dining & breathing." |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-08-07
Poruka: 23
![]() | Re: SP u atletici I ja se nadam da se Ivana u finalu baciti barem onoliko koliko je bacila danas A Alekna se mislio na početku malo zajebavat,pa po običaju pred kraj sve riješit,ali ima Boga..I drago mi je da je Kanter pobijedio.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: SP u atletici Gleda sam danas cili prijenos. Ali od prije dva dana bar mislim utrka na 10000 metara, e ono mi je bilo najbolje od svega. U tome sam se složija s komentatorom. Svi koji su danas došli do cilja trebali bi dobiti medalju.
__________________ "Sex is not an answer, sex is a question. Yes is an answer." |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,448
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SP u atletici A štaš kometirat trku na 100 m muški kad se zna da se Asafa usere na velikim natjecanjima i nikad niš ne ostvari, a i zna se da je najbrži trkač koji danas postoji. Sve je stvar psihe. Gay je jebeno koncentriran čovjek. Frajer je danas otrčo 200 m kvalifikacije za finale 20,08 i još se okreto da vidi jel mu ko iza leđa. Ko što je reko komentator...taj ko od šale ide ispod 20 sec. Meni ipak žao Alekne jer sam navijao za njega. Najbolji je ipak najbolji. Danas je i komentator reko da frajer tolko dominira jer ima sve predispozicije za kvalitetnog bacača. Ak sam dobro zapamtio raspon ruku mu je 220 cm. Pa ti baci više od njega ![]()
__________________ "Empty your mind & forget about everything except fine-dining & breathing." Zadnji Uredio Adolon : 29-08-07 u 00:05. |
| | |
![]() |
| Tagovi: atletici |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:00.

)