| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi SP u rukometu 2009-Hrvatska u Sport forumu; Zna neko možda kad se budu počele prodavati ulaznice??... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: SP u rukometu 2009-Hrvatska Zgrada u kojoj živim se nalazi uz Arenu Zagreb, i baš jučer idem malo pobliže pogledati gradilište, i sad meni nije jasno kako oni to misle završiti do početka iduće godine. To je sve još u nekoj gruboj fazi kojoj ja nevidim tako brzo kraj. Je da sam građevinski laik, odnosno ne razumijem se u to ali ovo je još uvijek u grubim radovima. |
| | |
| | #4 (permalink) | ||
| Do'h! | Re: SP u rukometu 2009-Hrvatska Rečeno je da će sve dvorane biti potpuno završene do 15.12. mislim. A pošto je sa financijama sve riješeno, sada se radi vjerovatno24/7, tako da mislim da nema problema sa završetkom radova. Baš je za arenu u Zagrebu rečeno da je do rujna pod krovom, a onda dalje nema problema... Citat:
Citat:
![]() | ||
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,455
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SP u rukometu 2009-Hrvatska Citat:
A domaćini 1. kruga su: Varaždin, Split, Osijek i Poreč Evo našao sam igra Hrvatska 1. krug u Splitu ![]()
__________________ Život je pun reljefa | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: SP u rukometu 2009-Hrvatska Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: rukomet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:25.