| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi šta je po vama najveći uspjeh... u Sport forumu; ..hrvatskog sporta,??-evo po meni su to brojni rukometni uspjesi,zlatna svjetska,zlatna oilimpijska... znam da će puno vas reći ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,466
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | šta je po vama najveći uspjeh... ..hrvatskog sporta,??-evo po meni su to brojni rukometni uspjesi,zlatna svjetska,zlatna oilimpijska... znam da će puno vas reći 3 misto na svj.nogometnom prvenstvu ali meni ne.. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 421
![]() | Re: šta je po vama najveći uspjeh... bilic, iako nismo nista jos osvojili...imamo momcad koje se cak i brazil treba plasiti
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: šta je po vama najveći uspjeh... Meni osobno nekako iznad svega su one medalje i globusi što ih je Janica spremila u vitrinu... Onda rukometaši, vaterpolisti, Davis cup, Barcelona 1992 (košarka) Onda masu njih koje sam zaboravio navest ![]() I tek na kraju dolazi Francuska 1998...
__________________ Drop the Leash! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 22
![]() | Re: šta je po vama najveći uspjeh... najveći uspjeh po meni u sportu su olimpijske igre zatim je tu svjetsko prvenstvo,pa ostala prvenstva,naravno nama u europi je europsko. od hrvatskih uspjeha,prvo mjesto je ipak,skijanje,rukomet,košarka(davnih dana) te onda nogomet,jel mi u nogometu niša nismo napravili osim 3. mjesta 98. al i to se broji,samo ne toliko ko ovo ostalo.... al mislim da će nas bilić odnijeti dalje od čire,,,,,ipak,bilić je bio i igrač u ovo suvremeno vrijeme,tako da poznaje nogomet od bilo kojeg trenera na svijetu... |
| | |
![]() |
| Tagovi: najveci, s ta, uspjeh, vama |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:00.