Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Ostali sportovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ostali sportovi Raspravljate o temi šta je po vama najveći uspjeh... u Sport forumu; ..hrvatskog sporta,??-evo po meni su to brojni rukometni uspjesi,zlatna svjetska,zlatna oilimpijska... znam da će puno vas reći ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 18-07-07, 22:30   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,466
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
šta je po vama najveći uspjeh...

..hrvatskog sporta,??-evo po meni su to brojni rukometni uspjesi,zlatna svjetska,zlatna oilimpijska...
znam da će puno vas reći 3 misto na svj.nogometnom prvenstvu ali meni ne..
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-07-07, 13:55   #2 (permalink)
Akademik Foruma

carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Re: šta je po vama najveći uspjeh...

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
..hrvatskog sporta,??-evo po meni su to brojni rukometni uspjesi,zlatna svjetska,zlatna oilimpijska...
znam da će puno vas reći 3 misto na svj.nogometnom prvenstvu ali meni ne..

niko ne ljebe za ovom temom 1%,svašta,e da vas Ćiro vidi
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-07-07, 14:39   #3 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-01-07
Godina: 28
Poruka: 67
dubizg se izdvaja iz mase

Uspijesi Janice,Blanke i naravno rukometaša!!!
dubizg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-07-07, 15:01   #4 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,561
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Teško je to reći. Kad dođeš do kraja u nekom sporu nema se što reći...Janica, rukometaši, Wimbledon, vaterpolisti, Davis cup...
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-07-07, 16:27   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-07-07
Godina: 22
Poruka: 421
skin2yard je zabranio reputaciju

bilic, iako nismo nista jos osvojili...imamo momcad koje se cak i brazil treba plasiti
Odgovori sa citatom
Star 19-07-07, 23:05   #6 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: skin2yard Pogledaj Poruke
bilic, iako nismo nista jos osvojili...imamo momcad koje se cak i brazil treba plasiti

sve je to tako do nekog natjecanja e onda nastanu pizdarije i prob.
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-07-07, 23:11   #7 (permalink)
Sarcastic mr. know it all...

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 23
Poruka: 4,395
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku wonderwall

Meni osobno nekako iznad svega su one medalje i globusi što ih je Janica spremila u vitrinu...

Onda rukometaši, vaterpolisti, Davis cup, Barcelona 1992 (košarka)

Onda masu njih koje sam zaboravio navest

I tek na kraju dolazi Francuska 1998...
Odgovori sa citatom
Star 15-08-07, 23:24   #8 (permalink)
Starter

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 22
logers se izdvaja iz mase

najveći uspjeh po meni u sportu su olimpijske igre

zatim je tu svjetsko prvenstvo,pa ostala prvenstva,naravno nama u europi je europsko.

od hrvatskih uspjeha,prvo mjesto je ipak,skijanje,rukomet,košarka(davnih dana)

te onda nogomet,jel mi u nogometu niša nismo napravili osim 3. mjesta 98. al i to se broji,samo ne toliko ko ovo ostalo....
al mislim da će nas bilić odnijeti dalje od čire,,,,,ipak,bilić je bio i igrač u ovo suvremeno vrijeme,tako da poznaje nogomet od bilo kojeg trenera na svijetu...
logers je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: najveci, s ta, uspjeh, vama

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108