trenirao tekvando 7 godina, ispisao se jer nisam stigao zbog škole, a i trenirica lidija --> kuja me živcirala, a od ostalog trenirao judo, nogomet, tenis, atletiku, i sada idem na ultimate fight čim se oporavim
Raspravljate o temi Što ste, ili što trenirate? u Ostali sportovi forumu, dio Sport foruma; Evo jednog topica u koji se skoro pa svi mogu ukljucit! -- Ja sam 10 godina trenirao ITF Taekwon-do, prestao ...
trenirao tekvando 7 godina, ispisao se jer nisam stigao zbog škole, a i trenirica lidija --> kuja me živcirala, a od ostalog trenirao judo, nogomet, tenis, atletiku, i sada idem na ultimate fight čim se oporavim
Šah, domino, karte i sve ostale neinvanzivne sportove...
Trenirao sam kao klinac košarku, pa streljaštvo (to je bilo zakon!). I onda sam do nedavno bio na rukometu, ali sam morao prestati. Sada idem u teretanu.
Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje
pa gleč sad ja sem treniral nogomet( 1god), rukomet(3 god) i tenis(5 godina)..
a sad treniram ljenost..i mogu vam reći da mi ide jako dobro!
još malo pa ču nakon punih dvije godine treniranja biti u rangu sa dalmatincima!
![]()
![]()
već 15,8 godina treniram spavanje u dalj.
Šalim se, nikad ništa nisam trenirao duže vrijeme. Odlazim redovito u teretanu na Jarunu (top-line club) i to je to....
Grunf:"tko gubi dobitak, dobija gubitak"
nogomet ..
od 13te godine .. kad sam presao iz Dubrovnika u Zagreb, direkt u Dinamo, trenirao me Fahrija Dautbegović, Zlatko Škorić i danas pomoćni trener Kužeu, Džemal Mustedanagić ..
nakon 2 godine, odoh u Zagreb, i nakon 6 mjeseci pukla me mononukleoza .. kad sam se vratio, bio sam miljama daleko od njih, i sto se konde tice i opce spreme ..
nista, odoh u N.K. Maximir, bio 3-4 godine, pa u 2 godine promijenio Hašk, Dubravu i Vrapče i na kraju odustao ..
sad sam u malom nogometu, branim na 3 lige za 3 ekipe, i aj kik es na malom golu :nunu
ola hombre ..
pa ti moras znat Adimira Šišića![]()
koga?mmm
ola hombre ..
lol
branio je za juniore dinama...tako nesto...kazu bio dobar...samnom je na faxu, pa reko mozda ga znas :.. nebtni![]()