| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Što ste, ili što trenirate? u Sport forumu; Evo jednog topica u koji se skoro pa svi mogu ukljucit! -- Ja sam 10 godina trenirao ITF Taekwon-do, prestao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-11-04
Poruka: 3,469
![]() | Što ste, ili što trenirate? Evo jednog topica u koji se skoro pa svi mogu ukljucit! -- Ja sam 10 godina trenirao ITF Taekwon-do, prestao sam kad sam otiso na fax jer neam vremena vishe za to! Trenutno treniram gimnastiku, a trenirao sam, hrvanje, odbojku, nogomet, judo, rukomet, atletiku (trcanje 100m, 1500m, brzo hodanje, štafeta, bacanje diska, kugle, skok u vis i skok u dalj). Naravno, to su mi sve bili predmeti na faxu |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 01-11-04 Lokacija: Zagreb,Trnje
Poruka: 1,854
![]() | Re: Što ste, ili što trenirate? Trenirao sam kao klinac košarku, pa streljaštvo (to je bilo zakon!). I onda sam do nedavno bio na rukometu, ali sam morao prestati. Sada idem u teretanu.
__________________ Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 09-05-05 Lokacija: duBBBrava Godina: 26
Poruka: 2,603
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Što ste, ili što trenirate? pa gleč sad ja sem treniral nogomet( 1god), rukomet(3 god) i tenis(5 godina).. a sad treniram ljenost..i mogu vam reći da mi ide jako dobro! još malo pa ču nakon punih dvije godine treniranja biti u rangu sa dalmatincima! |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-04
Poruka: 1,058
![]() | Re: Što ste, ili što trenirate? već 15,8 godina treniram spavanje u dalj. Šalim se, nikad ništa nisam trenirao duže vrijeme. Odlazim redovito u teretanu na Jarunu (top-line club) i to je to....
__________________ Grunf:"tko gubi dobitak, dobija gubitak" |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Što ste, ili što trenirate? nogomet .. od 13te godine .. kad sam presao iz Dubrovnika u Zagreb, direkt u Dinamo, trenirao me Fahrija Dautbegović, Zlatko Škorić i danas pomoćni trener Kužeu, Džemal Mustedanagić .. nakon 2 godine, odoh u Zagreb, i nakon 6 mjeseci pukla me mononukleoza .. kad sam se vratio, bio sam miljama daleko od njih, i sto se konde tice i opce spreme .. nista, odoh u N.K. Maximir, bio 3-4 godine, pa u 2 godine promijenio Hašk, Dubravu i Vrapče i na kraju odustao .. sad sam u malom nogometu, branim na 3 lige za 3 ekipe, i aj kik es na malom golu :nunu
__________________ ola hombre .. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ste, sto, trenirate |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Mujo i ekipa | Gogy | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 4 | 11-07-08 00:33 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Što je Linux? | Kristijan | Linux | 89 | 31-05-07 21:20 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 13:16 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:10.

Dante je prošao kroz pakao, ali nije kroz Trnje

mmm