a mislim da je jos jebenije kad protivnik pobere tebe,ha?? hehe
Raspravljate o temi Što ste, ili što trenirate? u Ostali sportovi forumu, dio Sport foruma; isusek a kaj ja nisam trenirao..naravno počeo u pik-u s nogometom... onda stolni tenis pa tenis pa od 7osnovne badminton,pa ...
Zadnji Uredio Vuxs : 15-12-06 u 19:44
All in all you're just another brick in the wall......
a mislim da je jos jebenije kad protivnik pobere tebe,ha?? hehe
KREPAT MA NE MOLAT!!!
Kao klinac zapoćeo sa judo-m imao sam negdje 9-10 god, 1 godinu trenirao, jebote što me trener dovea u red kao da sam bio u vojsci natjerao me da pljescem dok radim sklekove... Prestao s tim malo poslije u nogomet zajebavao se dva tri mjeseca, sa 12 godina opet u judo odustao nakon 2 mjeseca bilo mi pun kurac bolova od padanja sa metar i pol visine.. sa 13 godina isao u teretanu 3 mjeseca , prestao, nakon toga 7 mjeseci rukometa poprilicno dobro sam mogao igrati ali da mi se nos ne izravna od lopte od koju sam imao naviku naletit, odustao, onda košarka 3 mjeseca, nisam mogao ništa baš i razpizdilo me to što mi nisu dodavali loptu pa odustao i od toga.
Sada sam ozbiljno u teretanu krenuo ima 3 mjeseca, na benču radim serije od 60 kg, i onako iz zajebancije sa ekipom mali nogomet, basket, stolni tenis
Uskoro ću krenit u više brutalnih borilačkih.
Imaš u Zagrebu mislim ragbi klub Zagreb
nema u ragbiju pozicija obrana-sredina-napad kao u nogometu, svi igraju u "obrani" i u "napadu"...
Recimo da druga i treća linija skupa (igrači s brojevima 4,5,6,7,8) i centri (brojevi 12,13) najviše rade s loptom i najviše obaraju protivničke igrače - to su ti oni najviši i najširih ramena...
Trenirah šah jednu godinu, pa san odusta.
Stolni tenis, 15g treninga pa punih skoro 10g ni tako reket! Sad igram SOKAZ ligu sa frendovima, to vam je amaterska liga, svaka županija za sebe i tak...
tajlandski box
Trenirao sam 13 godina hokej na ledu, ozljedio se, i nakon toga malo pomalo odustao..Nazalost, jer volim taj sport vise od ikojeg drugog tak da mi fale tekme, turniri itd...
Trenirao u Medveščaku i igrao u svim kategorijama osim seniora, u seniorskoj sezoni zaigrao za Mladost
PER ASPERA AD ASTRA
Ja nogomet 1 god i parkour evo par mjeseci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja idem na pilates. Tajice, štucne i tangice preko tajica.
Znam da zgledam k'o lajbek, ali kad vidim ostale tetke u istom izdanju fučka mi se kako 'zgledam.
Ja sam najsretniji čovjek na svijetu