| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Texas holdem poker u Sport forumu; Imate jos jedan link (drugi red mog potpisa) gdje nema kviza za rijesavat. 100$ skroz free Samo sto trebate cekat ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-02-08
Poruka: 90
![]() | Citat:
To se zna. ![]() ![]() ![]()
__________________ Online Klađenje | |
| | |
| | #15 (permalink) | |
![]() | Re: Texas holdem poker Citat:
Evo pogledaj malo ovdje o čemu se radi.
__________________ Online Klađenje | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-02-07
Poruka: 2
![]() | Re: Texas holdem poker evo bas sam vidio reklamu za neki turnir (ili cak prvenstvo hrvatske) u texas hold'em u westinu 26.4. pocinje cini mi se, ali mislim da nista nisu rekli kolki je buy in, a ne mogu nigdje na netu nac nista o tome. jel zna itko ista vise? |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 3,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Texas holdem poker Jebena igra...samo mi baš i nije neki sport... ![]() Ja ga igram več godinama...imamo žetone pa razdjelimo međusobno i odigramo turnir.... Samo sam nekoliko puta igrao za keš i mogu reči da je onda filing puno, puno bolji... ![]()
__________________ ...raspast se može austrija, krepat moredu svi kralji i carevi, ma ajduk ce ostat... |
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() | Re: Texas holdem poker Kako nije sport, sport sport nego šta, e ako je šah onda je i to
__________________ Online Klađenje |
| | |
![]() |
| Tagovi: holdem, poker, texas |
« Prodajem freeride biciklo norco six three 2008
|
Deset najbogatijih olimpijaca u Pekingu - Forbes »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:48.