| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Vaterpolo EP 2008 Malaga u Sport forumu; predviđam i priželjkujem pobjedu crne gore... teško o osveti...mislim da ćemo i ovu izgubiti,previše promaš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Vaterpolo EP 2008 Malaga predviđam i priželjkujem pobjedu crne gore... teško o osveti...mislim da ćemo i ovu izgubiti,previše promašujemo i nemamo dovoljno odlučnosti kad treba loptu zakucati u mrežu,previše je okljevanja!
__________________ Michael Phelps-the one and the only |
| | |
| | #22 (permalink) |
| V.I.P. Član | Re: Vaterpolo EP 2008 Malaga Eto nažalost izgubili smo, nadam se pobjedi protiv Mađara i osvajanju bronce ![]()
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click |
| | |
| | #25 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-06-08
Poruka: 100
![]() | Re: Vaterpolo EP 2008 Malaga Crni Gori svaka čast, a čitam da srpski izbornik pljuje po sucima jer kaže ono nije bio sport i izjavljuje kako su suci krivi itd..Mislim da su pobjedili, bila bi drukčija pjesma..Pa tko gubi ima pravo i da se ljuti.. |
| | |
| | #26 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,844
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaterpolo EP 2008 Malaga Steta za nase...ocekivao sam vise od svjetskih prvaka,ali sada se treba okrenuti na olimpijske igre. Drago mi je zbog Crne Gore-mislim da su zasluzili
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,704
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vaterpolo EP 2008 Malaga taj vaterpolo je sranje, neznaš tko pije a tko plaća...samo se ubijaju u tom bazenu i kako suci vide sve te "prekršaje" to samo oni znaju...uopce nema razlike između tih velikih ekipa, odlučuju detalji i sudačke pogreške.
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 523
![]() | Re: Vaterpolo EP 2008 Malaga zašto ti srbi bar jednom ne priznaju da je netko bolji od njih i da je zato pobjedio (u bilo kojem sportu) oni uvijek kad izgube krive suca pa dajte ljudi dečki iz Crne Gore su odigrali najbolji i najljepši vaterpolo bili su najbolji i najjači i zasluženo su prvaci evrope sad ćete još reć da ste izgubili Kosovsku bitku jer vas je zajebo sudac........ |
| | |
| | #30 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Vaterpolo EP 2008 Malaga ajme majko , znam da ovo nije tema za OI u Pekingu , ali cestitke barakudama na pobjedi protiv susjeda s istoka by the way , bas im lijepo stoje oni brcici ![]()
__________________ Nobody is perfect.I am Nobody. Angelina - please adopt me !!!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Volim te mama , al* ne vise od Dinama !! |
| | |
![]() |
| Tagovi: ratko, rudic, vaterpolo |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:18.

Angelina - please adopt me !!!!!