| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Wimbledon 2008 u Sport forumu; Sljedeči tjedan počinje največi grand slam turnir, kaj mislite ko če osvojiti? Od muških mislim da če Nadal, a ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,589
![]() | Wimbledon 2008 Sljedeči tjedan počinje največi grand slam turnir, kaj mislite ko če osvojiti? Od muških mislim da če Nadal, a od ženskih sestre Williams ili Ivanovička.
__________________ Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,926
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Wimbledon 2008 Mislim da bi ga napokon mogao Nadal osvojiti jer je svake godine sve bolji a Federeru sve teže obraniti taj naslov iako ne bi imao ništa protiv da ga Federer pomete ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,444
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Wimbledon 2008 mislim da će ove godine federer teško do naslova jer nadal je sve bolji na travi..nažalost ![]() btw,odlična tema volim/pratim/igram tenis pa neka se neko i wim..sitio![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,589
![]() | Re: Wimbledon 2008 U ženskom dijelu turnira nemamo predstavnicu jer su sve ispale u kvalifikacijama ![]() Kod muških Ančić je nažalost u 1.kolu dobio dosta teškog protivnika-Llodru. Karlović, Karanušić, Čilić i LJubičič bi trebali proči dalje.
__________________ Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 3,093
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Wimbledon 2008 Šta su sve morale igrat kvale? ![]() Od žena mislim da će dignut Ana Ivanović a muških Goran Ivanišević.... ![]() Zajebavam se naravno, mislim da će Davydenko (imam neki filing na njega da će dobit).....
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,453
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Wimbledon 2008 Pa Ančić bi trebao dobit Llodru nema veze što i Llodri najviše paše trava od svih podloga. Samo ide mi na kurac što Ančić uvijek upadne u Federerov dio ždrijeba na Grand Slamovima posebno na Wimbledonu
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Wimbledon 2008 Mislim da će ovaj bit zanimljiv, i da Nadal ima jako velike šanse da osvoji ove godine, al bi volio da ga Federer razbije
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Wimbledon 2008 ja mislim da Federeru niko na travi ne moze nista, kamoli nadal... finale: Federer - Dokovic (6:2, 6:4, 7:6(5)) ![]()
__________________ ......Vidjet ćeš me opet kada smisao nađemo, Vratit ću se nazad kao tvoj čuvar anđeo. Griješio sam, jesam, ne budi sad ljut, Al' nekad krivi korak odredi cijeli put..... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:11.

volim/pratim/igram tenis pa neka se neko i wim..sitio