| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Wimbledon 2008 u Sport forumu; Istina, Mićo je jedini koji šuti dok se igra...... Gledao sam Švabe, jednom komentirali tenis, ljudi se nikako zagasit.......... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-07 Lokacija: Ri Godina: 23
Poruka: 3,489
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Wimbledon 2008 Istina, Mićo je jedini koji šuti dok se igra...... Gledao sam Švabe, jednom komentirali tenis, ljudi se nikako zagasit.......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #105 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Wimbledon 2008 Meni je gušt tako slušat kada bilo koji sportaš pičkara po terenu......
__________________ Ja sam znao da ću svoju ljubav pokloniti njoj Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj |
| | |
| | #106 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Wimbledon 2008 a kad neki japanac j*be mater svima, nemres ga skuzit... ![]() meni je karanusic bio najludi kad je reko j*ebem ti mater ti tamo gore, i tebi i vjetru... nak je nest reko... budala.... i onda kaze Mico, srecu treba ponekad zasluzit... ![]()
__________________ "Emancipate yourselves from mental slavery; None but ourselves can free our mind" |
| | |
| | #107 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Wimbledon 2008 I kako to možeš mrzit? Ovaj lud pičkara u eter dok ga ovaj drugi još zajebava za to.... ![]()
| | |
| | #109 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,970
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Wimbledon 2008 slay hvala lipo na clipovima i nadam se da je vama koji pljujete po federeru na ovaj način začepio usta ![]() mislim da zadnji clip pokazuje federera prije svega kao čovika pa tek onda igrača i kao legendu ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... Zadnji Uredio carllito : 29-06-08 u 23:30. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:36.

,