Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Ostali sportovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ostali sportovi Raspravljate o temi Wimbledon 2008 u Sport forumu; Citat: Pravi autor: lamborghini Ančić je več jednom dobio Federera u Wimbledonu, možda če i ovaj put ma Ančić ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 21-06-08, 22:55   #11 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika čudna_pojava

Datum registracije: 10-04-07
Godina: 21
Poruka: 1,236
čudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz mase
Re: Wimbledon 2008

Citat:
Pravi autor: lamborghini Pogledaj Poruke
Ančić je več jednom dobio Federera u Wimbledonu, možda če i ovaj put
ma Ančić nema igru za ovakvog Federera tj. Federeru leži Ančićeva igra i odlično koristi svaku njegovu manu.
Volio bi da je drukčije, ali to je realnost ;(
Odgovori sa citatom
Star 21-06-08, 22:59   #12 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 3,646
ponosnipurger se izdvaja iz maseponosnipurger se izdvaja iz maseponosnipurger se izdvaja iz maseponosnipurger se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ponosnipurger

Citat:
Pravi autor: čudna_pojava Pogledaj Poruke
ma Ančić nema igru za ovakvog Federera tj. Federeru leži Ančićeva igra i odlično koristi svaku njegovu manu.
Volio bi da je drukčije, ali to je realnost ;(
ja mislim da za Federera nema niko igru... osim Nadala... ali on je Federera dobivao najcesce na zemlji... e sad... zasto... ja nekak mislim da Nadal ima zivaca trcat kad ga neko napada, i stalno se brani... jednostavno mu ne mozes "zabit" poen... a na travi nadal nema pojma...
ponosnipurger je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-06-08, 01:14   #13 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

mislim da će ove godine wimb.. ako ga i osvoji federer jaaako teško osvojiti,nadal je posta dobar i na travi a tu je još i đoković kao moguće iznenađenje
neko je spominja davidenka kao pritajenog favorita..
davidenko ipak nema šanse nikakve po meni!!!
carllito je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 22-06-08, 12:14   #14 (permalink)
prof. Foruma

čudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz masečudna_pojava se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ponosnipurger Pogledaj Poruke
ja mislim da za Federera nema niko igru... osim Nadala... ali on je Federera dobivao najcesce na zemlji... e sad... zasto... ja nekak mislim da Nadal ima zivaca trcat kad ga neko napada, i stalno se brani... jednostavno mu ne mozes "zabit" poen... a na travi nadal nema pojma...
Na travi možda.
Ali ovako općenito svaki igrač ima nešto u igri što Federeru ne paše dok Ančić nema ništa (barem zasada)
Npr. Federeru najmanje pašu ˝zemljaši˝ koji odlično pokrivaju teren dokaz je i Canas koji ga je prošle godine 2 puta dobio i to jednom čak na tvrdoj podlozi.
Odgovori sa citatom
Star 23-06-08, 00:32   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 1,246
lamborghini je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: ponosnipurger Pogledaj Poruke
ja mislim da Federeru niko na travi ne moze nista, kamoli nadal...

finale: Federer - Dokovic (6:2, 6:4, 7:6(5))
Oni su u istom dijelu ždrijeba pa ne mogu igrati u finalu nek u polufinalu.
Odgovori sa citatom
Star 23-06-08, 11:54   #16 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 30
Poruka: 4,492
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
točno,tamo je moguće polufinale nadal-đoković
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-08, 19:54   #17 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,712
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

6

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-06-08, 21:50   #18 (permalink)
prof. Foruma

Citat:
Pravi autor: slay Pogledaj Poruke
6
Pa ako dobije toliko slijedeći mečeva onda će i moći nosti to na tenisicama
Ančić danas igrao solidno protiv ozljeđenog Llodre, a Karlović je tudum neviđeni te je uspio izgubiti od igrača koji ima ukupno 3 pobjede na cijelom touru(brojeći i ovu )
Čestitke vječitom talentu Roku Karanušiću na prolasku u 2. kolo
Odgovori sa citatom
Star 24-06-08, 14:45   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 31-07-07
Poruka: 3,646
ponosnipurger se izdvaja iz maseponosnipurger se izdvaja iz maseponosnipurger se izdvaja iz maseponosnipurger se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku ponosnipurger

Citat:
bzvz... sad ce onaj nadal doc do finala...
ponosnipurger je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-06-08, 14:47   #20 (permalink)
Član

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 6,669
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Pa na svakom turniru na kojem igraju su u različitom dijelu ždrijeba, jer su prvi i drugi nositelj... Ništa čudno...
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:00.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113