| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Wimbledon 2008 u Sport forumu; Citat: Pravi autor: lamborghini Ančić je več jednom dobio Federera u Wimbledonu, možda če i ovaj put ma Ančić ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-04-07 Lokacija: Split Godina: 21
Poruka: 1,236
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Wimbledon 2008 Citat:
Volio bi da je drukčije, ali to je realnost ;(
__________________ Život je pun reljefa | |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Wimbledon 2008 ja mislim da za Federera nema niko igru... osim Nadala... ali on je Federera dobivao najcesce na zemlji... e sad... zasto... ja nekak mislim da Nadal ima zivaca trcat kad ga neko napada, i stalno se brani... jednostavno mu ne mozes "zabit" poen... a na travi nadal nema pojma... |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Wimbledon 2008 mislim da će ove godine wimb.. ako ga i osvoji federer jaaako teško osvojiti,nadal je posta dobar i na travi a tu je još i đoković kao moguće iznenađenje ![]() neko je spominja davidenka kao pritajenog favorita.. davidenko ipak nema šanse nikakve po meni!!! |
| | |
| | #14 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Wimbledon 2008 Citat:
Ali ovako općenito svaki igrač ima nešto u igri što Federeru ne paše dok Ančić nema ništa (barem zasada) Npr. Federeru najmanje pašu ˝zemljaši˝ koji odlično pokrivaju teren dokaz je i Canas koji ga je prošle godine 2 puta dobio i to jednom čak na tvrdoj podlozi.
__________________ Život je pun reljefa | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,246
![]() | Re: Wimbledon 2008 Oni su u istom dijelu ždrijeba pa ne mogu igrati u finalu nek u polufinalu.
__________________ ''U mom kraju ljudi govore, sve sta cinis da se ne zna, suti, dobro je, ja mirisem na prevaru i na tudji stan, al' zbog toga ne brinem se, jer sa tobom znam'' by Jelena Rozga |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Wimbledon 2008 Pa ako dobije toliko slijedeći mečeva onda će i moći nosti to na tenisicama ![]() Ančić danas igrao solidno protiv ozljeđenog Llodre, a Karlović je tudum neviđeni te je uspio izgubiti od igrača koji ima ukupno 3 pobjede na cijelom touru(brojeći i ovu )Čestitke vječitom talentu Roku Karanušiću na prolasku u 2. kolo ![]()
__________________ Život je pun reljefa |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:00.