| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi WWF u Sport forumu; Jer ste kad gledali ove polugole debose kak se "hrvlju"po stageu? A tu je i "Hulk ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: WWF Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 28-05-04 Lokacija: Zona B Godina: 31
Poruka: 1,352
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: WWF Ma šta ovaj Hulk Hogan još uvijek postoji? Jebote od kad znam za sebe, znam za njega.... Ovaj "sport" je totalni debilizam, onako baš za glupe Amere..... Kako bi volio da ih Mirko sve zajedno opali lijevim high-kickom....
__________________ Bolje tenis na posteru nego penis u tosteru. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: WWF pa nije valjda da to još postoji,šta debili od amera još nisu skontali da je tu više glume nego u hollywoodu,ja sam mislio da je hulk hogan već izumro a sad vidim njegovu sliku.to sam gledao još u predškolskoj dobi,jel se šora još ko od one old school ekipe(osim hogana,on će se tuć i 2020)onaj pacijent u crnom šta bi uvijek izlazio iz groba.ne mogu se sjetit kako se zove debil,ko klincu mi je najjači bio onaj indijanac tatanka ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: wwf |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:13.