Idi nazad   Croportal Forum > Sport > Ostali sportovi
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ostali sportovi Raspravljate o temi Zasto crnci ne mogu plivat? u Sport forumu; Primjetio sam da nema bas crnaca u plivačkim disciplinama,zašto?Trazio sam na netu bas i nisam nasao...ima ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-11-07, 16:05   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-06-06
Poruka: 61
Dinko OS se izdvaja iz mase
Zasto crnci ne mogu plivat?

Primjetio sam da nema bas crnaca u plivačkim disciplinama,zašto?Trazio sam na netu bas i nisam nasao...ima neko nekih informacija?
Back where I belong
Excalibur
Dinko OS je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 16:31   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,345
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi
Re: Zasto crnci ne mogu plivat?

da... vidio sam i ja na internetu par rasprava o tome ali nema nekog rješenja...

neki kažu da ne vrijeđati! ne znaju plivat, drugi to povezuju sa povijesti što je meni nonsens a moje mišljenje je da su crnci više za atletske sportove a ne za plivanje... ne znam zapravo ni ja zašto ali ne znam ... ne znam zapravo

Zadnji Uredio daidza : 09-11-07 u 19:08.
tzukius je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 17:24   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Vjerovatno urođeni strah da ih krokodili ne pojedu...

A da demantiramo tu tezu: evo snimka vellikog Erica Moussambanija koji je do nogu potukao svu konkurenciju u bazenu na OI u Sydneyu 2000-te:

Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 19:02   #4 (permalink)
Do'h!

Datum registracije: 19-06-07
Godina: 21
Poruka: 6,839
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Ja smatram da ih nema zato što je plivanje sport bogatih (kao tenis, golf), a zna se što se kroz povijest događalo. U tenisu ih ima sve više, u golfu ih isto nema puno. Ali zato ih ima u košarci, nogometu, sportovim za koje nije trebalo nikada puno novaca za trenirat, i naučit igrat. Isto tako mislim da će se sve više crnaca bavit plivanjem, jer su fizički superiorniji nad bijelcima...
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 19:22   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,769
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

gggiga- mali ispravak tvoje rasističke izjave (man se sjetim rasprave o inteligenciji), mislim da su samo u nekim aspektima superiorniji (ako me sjećanje ne vara, nešto u vezi ligamenata)...
Odgovori sa citatom
Star 09-11-07, 20:51   #6 (permalink)
4nick8or

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,410
pharaoh je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

koliko ja znam , u pitanju su genetski teške kosti, upravo razlog zbog kojeg su superiorniji u atletskim disciplinama tj sportovima. Nesjećam se odlakle mi to ali milim da je to znanstveno, nisam siguran, jel zna neko pouzdano ??
.....(_/.......)../....
...............(_/......

おとわるいなー
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 15:45   #7 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

A nema ih ni na skijanju
Vex je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 17:35   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 29
Poruka: 3,577
Dr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobarDr Jekyll je stvarno dobar

Crnci su doiminantniji u sportovima gdje je potrebna eksplozivnost iz razloga što imaju kraću Ahilovu tetivu, nego druge rase. Zbog toga su skočniji i eksplozivniji.
Dr Jekyll je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 17:42   #9 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

boje se vode..da se nebi isprali..
explozivnost..
a zasht "zuti" imaju brze reflekse...badminton,stolni tenis??
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-11-07, 17:44   #10 (permalink)
Do'h!

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 6,839
gggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavangggiga je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku gggiga

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
gggiga- mali ispravak tvoje rasističke izjave
Po čem je moja izjava rasistička???
gggiga je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: crnci, mogu, plivat, zasto

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:38.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114