| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ostali sportovi Raspravljate o temi Zasto crnci ne mogu plivat? u Sport forumu; Primjetio sam da nema bas crnaca u plivačkim disciplinama,zašto?Trazio sam na netu bas i nisam nasao...ima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-06-06
Poruka: 61
![]() | Zasto crnci ne mogu plivat? Primjetio sam da nema bas crnaca u plivačkim disciplinama,zašto?Trazio sam na netu bas i nisam nasao...ima neko nekih informacija?
__________________ Excalibur Sword of the kings Take me on your wings Back where I belong Excalibur |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,345
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto crnci ne mogu plivat? da... vidio sam i ja na internetu par rasprava o tome ali nema nekog rješenja... neki kažu da ne vrijeđati! ne znaju plivat, drugi to povezuju sa povijesti što je meni nonsens a moje mišljenje je da su crnci više za atletske sportove a ne za plivanje... ne znam zapravo ni ja zašto ali ne znam ... ne znam zapravo ![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! Zadnji Uredio daidza : 09-11-07 u 19:08. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto crnci ne mogu plivat? Vjerovatno urođeni strah da ih krokodili ne pojedu... ![]() A da demantiramo tu tezu: evo snimka vellikog Erica Moussambanija koji je do nogu potukao svu konkurenciju u bazenu na OI u Sydneyu 2000-te: |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Do'h! | Re: Zasto crnci ne mogu plivat? Ja smatram da ih nema zato što je plivanje sport bogatih (kao tenis, golf), a zna se što se kroz povijest događalo. U tenisu ih ima sve više, u golfu ih isto nema puno. Ali zato ih ima u košarci, nogometu, sportovim za koje nije trebalo nikada puno novaca za trenirat, i naučit igrat. Isto tako mislim da će se sve više crnaca bavit plivanjem, jer su fizički superiorniji nad bijelcima... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,769
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto crnci ne mogu plivat? gggiga- mali ispravak tvoje rasističke izjave (man se sjetim rasprave o inteligenciji), mislim da su samo u nekim aspektima superiorniji (ako me sjećanje ne vara, nešto u vezi ligamenata)...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #6 (permalink) |
| 4nick8or | Re: Zasto crnci ne mogu plivat? koliko ja znam , u pitanju su genetski teške kosti, upravo razlog zbog kojeg su superiorniji u atletskim disciplinama tj sportovima. Nesjećam se odlakle mi to ali milim da je to znanstveno, nisam siguran, jel zna neko pouzdano ??
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-04-07 Lokacija: S Balkana... Godina: 29
Poruka: 3,577
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zasto crnci ne mogu plivat? Crnci su doiminantniji u sportovima gdje je potrebna eksplozivnost iz razloga što imaju kraću Ahilovu tetivu, nego druge rase. Zbog toga su skočniji i eksplozivniji. |
| | |
![]() |
| Tagovi: crnci, mogu, plivat, zasto |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:38.