Raspravljate o temi "200 odabranih obitelji" je besmislica i populistička glupost u Politika forumu, dio Znanost foruma; Barem po meni ! Što se tiće tih 200 obitelji - Nenad Ivanković je kao dopisnik Vjesnika u Bonnu početkom ...
Živjela detuđmanizacija ! Hrvatski šefovi - im baš ne daju mira...
"To je nama naša DR borba dala ,da nam demokraciju iskorištava hrpa beskorisnih budala"
Amo radije početi nabrajati tih 200 bogatih obitelji i otkrijmo više te dušmane (iako ja ne vidim ništa loše u tome da postoji 200 bogatih obitelji).
Evo mojih 5 faforita:
R.Čačić, N. Vidošević, S. Mesić, Lj.Rojs, D. Latin
Još 195.
"To je nama naša DR borba dala ,da nam demokraciju iskorištava hrpa beskorisnih budala"
Gotovčevi
još 186
mudra izreka
Zadnji Uredio Casey : 29-09-09 u 15:57
Da, da... Caseyjeva metoda. Bez problema si izjavio da nemaš ništa protiv 200 bogatih obitelji, ne bi li navukao one koji možda imaju nešto protiv toga na priču o kapitalizmu, privatnom vlasništvu, komunizmu, zarađivanju, blagodatima modernog života, internetu koji mi imamo i uživamo jer sada živimo u kapitalizmu i tako dalje i tako bliže
Iako bit sintagme o "200 obitelji" uopće nije to na šta si ti aludirao primjenom Caseyjeve metode![]()
U čemen je bit? Zašto ne funkcionira pravna država i pohvata tih 200 nepravedno obogaćenih bogataša? Di su ti pravnici da se uhvate u koštac sa kriminallukom?
A ako je itko ikada pričao nešto na tragu tih "200 obitelji" - to je onda bila Vesna Pusić koja je 80-ih pisala kako sve treba dati u ruke malom broju ljudi "eliti" ,koja će kontrolirati gospodarstvo.