| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi 3 godine zatvora za joint u Znanost forumu; CNN.com - Marijuana may stave off Alzheimer's - Oct 5, 2006 Dok se kod nas donose kretenski zakoni po kojima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned | 3 godine zatvora za joint CNN.com - Marijuana may stave off Alzheimer's - Oct 5, 2006 Dok se kod nas donose kretenski zakoni po kojima onaj ko nekome proda ili čak podijeli s njim jedan jedini joint dobiva MINIMALNO 3 godine zatvora u svijetu se rade istraživanja o marihuani i ili se dekriminalizira posjedovanje za osobnu upotrebu (veliki dio Europe) ili se koristi u medicini (Amerika). Ako jedna poprilično konzervativna Amerika nema takve kretenske zakone, nego radi na istraživanjima o medicinskoj upotrebi marihuane (trenutno je moguće dobiti karticu koja vam daje pravo da koristite marihuanu u medicinske svrhe u nekim američkim državama), nije mi jasno koji kurac naši kreteni glume? Jasno je da neko ko dila kile heroina treba ić u buksu na duže vrijeme, ali ovakav idiotizam gdje se uopće ne razmišlja ni o uzrocima, ni o posljedicama, pa čak ni o znanstvenim činjenicama i iskustvima iz razvijenih zemalja mi stvarno počinje ići na kurac. Spremanje nekog klinca u zatvor na 3 godine jer je frendu prodao žiže za 100 kuna je nešto najgluplje kaj su ovi naši kreteni napravili u zadnje vrijeme.... Recimo englezi imaju droge raspoređene u kategorije i jasno se radi razlika između nečeg ovakvog i dilanja teških droga. Ne samo da se ovakvim kretenizmom cijela situaciju POGORŠAVA, nego se i sudstvo i policiju opterećuje sa glupostima. Umjesto da im se omogući normalan rad, oni sad moraju radit na slučaju prodaje jednog jointa ko da je pao neko sa 3 tone koke... pogotovo sudstvo. Da ne pričam o tome da se ljude kojima stvarno nije mjesto u zatvoru šalje tamo totalno bespotrebno. Kolko znam, čak i policajci i suci imaju više pameti nego ovi kreteni na vlasti i jasno im je da ovakav zakon samo škodi u njihovim akcijama. Najbolji primjer... padne neki klinac s malo trave, murja ga stisne i on kaže ko mu je prodao žiže za 50 kuna i ta osoba sad ide u buksu na 3 godine. Ali toj istoj murji nije cilj skidat takve sitne ribe... kaj njima znači neko ko dila trave za 50 kuna, niš. Ako Indonezija nije sprječila dilanje (a tamo je SMRTNA KAZNA za to), onda ni ovo neće. I sad murja i suci ima situaciju di znaju da će napravit sranje ako idu dalje, a moraju po zakonu... jer jedino kaj se postiže s ovakvim sranjem je da će hrpa ljudi koji rade na sitno doć u priliku upoznat one koji rade na veliko i izać iz zatvora ogorčeni i spremni primit se "ozbiljnog posla"... Ovo ja najbolji moguće način regrutiranja i "školovanja" novih generacija dilera.... Pizdim jer vidim ovakav pristup rješavanju problema u svemu... nema para za zdravstvo? povećaj participaciju... fali love za ionako preveliku državnu administraciju? nabij poreze onima koji STVARNO rade... ne hvata se dosta dilera ili se puštaju oni koji se ulove - Korčula), pa majmuni ne mogu tvrdit da situaciju u zemlji poboljšavaju?.. izmisli nove dilere... Kad ćemo konačno dobit nekog _INTELIGENTNOG_ na vlasti? Zadnji Uredio silence : 06-10-06 u 10:34. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| next best thing | Re: 3 godine zatvora za joint a što je sa permanentnim opadanjem volje za sexom što je nuspojava prekomjernog korištenja marihuane a osim toga ni nesjećate se istog dan kasnije, ukratko marijuana=kontracepcija. ![]() ma zajebavam se, ovo ispid potpisujem, 3 god. nema smisla za joksu.
__________________ So tear me open, but beware The things inside without a care And the dirt still stains me So wash me, 'till I'm clean... Zadnji Uredio pharaoh : 06-10-06 u 10:30. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Banned | Re: 3 godine zatvora za joint Citat:
kaj se pobačaja tiče, otvori temu, al probaj malo lakše krenut u raspravu ![]() | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: 3 godine zatvora za joint Pobačaj sam samo naveja ka primjer. Paradoksalno je da postoje tolike razlike u kažnjavanju zločina. Izdaja države je za mene ogroman zločin, a u ovoj "državi" neki za to bivaju i nagrađeni. Također bi kaznije Štimce i Mamiće. Ma žalosno... PS: A baš san planira nabavit malo trave. Sad mi se stiska šupak. Izgleda da neću to nikad probat. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned | Re: 3 godine zatvora za joint Citat:
meni je smješno da se to ne dekriminalizira i da se policija bavi glupostima tipa pretraživanja klinaca na ulazima u klubove da bi nabili statistiku koliko su "dilera" pohvatali, dok se trguje na tone i nikome niša... | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 3 godine zatvora za joint Štovana gospodo... jedna mala digresija a propos smrtne kazne - neće je bit uopće. EU standard je ukidanje smrtne kazne. A Hrvatska je nema još od 91. godine... Prema tome - pedofili će i dalje ić u zatvor... E sad, koliko? To je pitanje... A ovo o "dilerima" trave - to vam je, kao i sve drugo, politički potez. Točnije, to je marketinški potez - oni (vlast, vlada, političari...) moraju pred EU iznijet neke brojke o borbi protiv kriminala. Zato je prodaja trave kriminalizirana, jer svako hapšenje i osuda takvog "dilera" bilježi se kao pozitivna statistička stavka u izvješću o borbi protiv kriminala. Vrlo sličan primjer je prebacivanje prekršajnih sudova iz pravosuđa u administraciju - tako jednostavno eliminiraju milijun nerješenih prekršajnih predmeta koji više ne ulaze u statističku kategoriju nerješenih sudskih predmeta - i onda mogu fino prikazat Europi da uspješno rješavaju problem nerješenih predmeta u pravosuđu. Kužite... sve vam je to politički markentin i ambalaža (pakiranje u celofan) ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT Zadnji Uredio damfisk : 06-10-06 u 20:20. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Radost Europe | Re: 3 godine zatvora za joint Citat:
Na kraju krajeva, tko mi je kriv da živim tu gdje živim... ![]()
__________________ Show love with no remorse | |
| | |
![]() |
| Tagovi: godine, joint, zatvora |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| jeste li znali da | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 14 | 18-10-05 12:00 |
| Narodnjaci na DVD | ray | Recycle Bin | 4 | 11-10-05 20:54 |
| Trade Narodnjaka | ray | Recycle Bin | 1 | 11-10-05 18:05 |
| tech citati | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 1 | 09-03-05 22:46 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:02.