Stranica 3 od 44 PrvoPrvo 1234567813 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 432

Aktualna događanja u Hrvatskoj

Raspravljate o temi Aktualna događanja u Hrvatskoj u Politika forumu, dio Znanost foruma; mislim da je to čista glupost, 15 godina i onda odjednom se on sjeti da bi se mogao osvetiti i ...

Akademik Avatar od korisnika carica
    Datum registracije
    17-05-07
    Starost
    29
    Poruka
    3,953
    Liked
    1 times

Re: Aktualna događanja u Hrvatskoj

mislim da je to čista glupost, 15 godina i onda odjednom se on sjeti da bi se mogao osvetiti

i pištolj ne baci nego ga čuva kod sebe

sve mi to nije previše uvjerljivo
    I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.

V.I.P. Član Avatar od korisnika dark_zg
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

Zašto misliš da ovo nije moguće!!!???

Zar uvijek mora postojati teorija urote, da bi nam se kao odgovor to svidjelo!!

Očito radi o poremećenoj osobi, jedino što nije interesantna medijima, nije iz nekakvog krim miljea pa se sve to čini nestvarno, a u biti je i te kako jednostavno i moguće!!

Uvaženi forumaš
    Datum registracije
    02-09-07
    Starost
    23
    Poruka
    785
    Liked
    2 times

ovakve stvari imaju samo kod nas,stvarno moraš biti glup da povjeruješ u tu priču

Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

tko to kaže da takvo nešto ima samo kod nas, pa sjeti se nedavnog slučaja u Austriji, gdje je "dobar" susjed držao djevojku zatočenu u podrumu godinama, silujući je i iskorištzavajući, a da nitko nije znao za to!!

Ne pričaj gluposti!!

Regularni forumas Avatar od korisnika kgb_on_line
    Datum registracije
    13-01-09
    Poruka
    97
    Liked
    0 times

Visoki izvor tvrdi: „SOA montirala dokaze u slučaju ubojstva Ivane Hodak“ Visoki izvor, inače aktivni djelatnik Sigurnosno obavještajne agencije (SOA) tvrdi kako su SOA-ini djelatnici slagali mozaik montiranih dokaza kojima je policija navodno riješila slučaj ubojstva Ivane Hodak. „Od prvog trenutka SOA je uključena u cijeli slučaj. Mi smo pratili i Ivanu Hodak i pokrivali smo i nju i stan njezinih roditelja i u trenutku njezinog ubojstva. Nemoguće je da naš operativac koji je pokrivao to mjesto nije vidio počinitelja ubojstva“, tvrdi visoko pozicionirani djelatnik SOA-e, reagirajući na policijske navode o konačnom rješenju „Slučaja Ivane Hodak“.
    Visoki izvor tvrdi: „SOA montirala dokaze u slučaju ubojstva Ivane Hodak“ - Necenzurirano - Istraživački novinarski portal

Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

Da, i onda je svizac razmotao čokoladu i...................

Regularni forumas Avatar od korisnika kgb_on_line
    Datum registracije
    13-01-09
    Poruka
    97
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
    Da, i onda je svizac razmotao čokoladu i...................
    dao tebi da je probaš

prof. Foruma Avatar od korisnika Casey
    Datum registracije
    11-08-05
    Starost
    24
    Poruka
    1,810
    Liked
    0 times

Ludilo mi je odnos medija prema ovom slučaju. Jučer novinar jedne televizije iznosi neku suludu tezu, a danas kaže: neki tvrde to i to (onda navede tu suludu tezu).

Vi koji ne vjerujete policiji, tu se ništa ne može. Vi znate pravog ubojicu i tu je kraj priče.

Akademik Avatar od korisnika Vidolinho
    Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Citat Pravi autor: dark_zg Pogledaj Poruke
    tko to kaže da takvo nešto ima samo kod nas, pa sjeti se nedavnog slučaja u Austriji, gdje je "dobar" susjed držao djevojku zatočenu u podrumu godinama, silujući je i iskorištzavajući, a da nitko nije znao za to!!
    Kad je napravio dobru izolaciju podruma.

I ne treba tražiti racionalne razloge kod neracionalnog počinitelja.

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Možda sam u krivu, ali imam filing da ovo smrdi. Malo mi je nevjerovatno da "ubojica" nikada do ubojstva nije kontaktirao Hodaka sa nikakvim porukama, prijetnjama ili zahtjevima. Zanimao bi me psihološki profil ubojice napravljen od neovisnog i objektivnog izvora, mislim da se ne bi ni pod razno uklopio u razrješenje ovog slučaja.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

Lajkaj nas na Facebooku