| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Anti EU i NATO Peticija u Znanost forumu; Molio bih vas da pročitate i potpišete peticiju. Možete je i proslijediti na druge forume na kojima ste ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-03-07 Godina: 30
Poruka: 1
![]() | Anti EU i NATO Peticija Molio bih vas da pročitate i potpišete peticiju. Možete je i proslijediti na druge forume na kojima ste aktivni. ![]() Hvala unaprijed Recite NE EU i NATO! Petition |
| | |
| | #2 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anti EU i NATO Peticija Pročitao sam peticiju i NEĆU je potpisat, niti ću je proslijedit na druge forume na kojima sam aktivan. Nema na čemu unazad
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,762
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anti EU i NATO Peticija Što bi ga banao- čovjek želi mobilizirati ljude za ono do čega mu je stalo? Sumnjam da to radi za profit ili da provocira... Čisto da budemo načisto- ne kanim potpisati tu peticiju, iako sam a priori protiv ulaska u NATO, nisam a priori protiv ulaska u EU (nego u sadašnjim okolnostima), tako da ga ne 'branim' zato što bismo možda bili istomišljenici...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,574
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Anti EU i NATO Peticija Neću niš potpisati, treba mi taj ulazak za poslovni plan...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Sexy Profesorica | Re: Anti EU i NATO Peticija Nije to znacilo da ja dajem 'savjet' jer znam da ne bi bilo (svi se sjecamo sta je bilo s onim rekorderom ) nego je De u EU i jako dobro znam kakva je situacija
__________________ Da se promenim, kazes, tesko je, ko jednom prevari da bude veran kasno je! Evo kajem se i ne bi podnela da desi mi se sve, sve ono sto sam tebi radila! |
| | |
![]() |
| Tagovi: anti, nato, peticija |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:22.

Gušiti demokraciju represivnim mjerama
Svi smo mi MASS SARR