| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Australska policija privela Kapetana Dragana u Znanost forumu; Da znam da se to neće dogoditi, da se uzvrati istom mjerom po Draganu, ali to je moje mišljenje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 22-10-05
Poruka: 47
![]() | Re: Australska policija privela Kapetana Dragana Da znam da se to neće dogoditi, da se uzvrati istom mjerom po Draganu, ali to je moje mišljenje da se mene pita što učiniti!! Za to su zakoni kao što kažeš!! Daj bog da dobije doživotnu robiju!! Kolikim ljudima, je uništio živote, kuće, sreću... |
| | |
| | #12 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,142
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Australska policija privela Kapetana Dragana ma daj netreba njega ni tuc ni ubit, samo bi se spustili na njegovu razinu. treba njega na dozivotnu robiju u sobicu 2sa2 i nema van dok nerikne mamu mu ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Australska policija privela Kapetana Dragana ...da al frajer bu navodno dobio najviše 15 g. robije... pa kaj to nije malo smiješno ![]()
__________________ > next level < |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Ministar Obrane Foruma | Re: Australska policija privela Kapetana Dragana pa da al sam gledao na dnevniku kad su rekli da mu prijeti kazna do 15-ice... to je premalo kompa za ono kaj je napravio i za ovu sada bahatost na sve to.. kuiš?!
__________________ > next level < |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-11-05
Poruka: 44
![]() | Re: Australska policija privela Kapetana Dragana Slažem se ja s tobom zakoni se moraju poštovat ali neki ljudi kao i uvijek prođu pre dobro u životu.On je fino u australiji učio druge srbe golf i uživao da nije bilo australske štampe ne bi ga ni uhvatili.Ne može se potpuno reći da je pravda zadovoljena.Tko zna šta će još bit sa tim suđenjem. |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Australska policija privela Kapetana Dragana Citat:
Hvala Bogu, ima pravde. | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Australska policija privela Kapetana Dragana Citat:
| |