| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Australska policija privela Kapetana Dragana u Znanost forumu; ovome pogotovo ,još se bahatio ,mislio da mu nitko ništa ne može... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Australska policija privela Kapetana Dragana Citat:
| |
| | |
| | #23 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Australska policija privela Kapetana Dragana Prema važećem kaznenom zakonu može se izreć kazna zatvora u trajanju do 25 godina (tzv. opći maksimum) a za posebna, najteža djela, u koja spadaju i ratni zločin, zločin protiv čovječnosti, najteži oblici ubojstva, može se izreć kazna dugotrajnog zatvora od 40 godina (s tim da nema prelaza između 25 i 40 god, dakle nema 27, 28, 30... god) Ako Draganče dobije optužnicu u kojoj se spominju ratni zločini, ne gine mu 40 godina. Po meni, ni to mu nije dosta. |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-01-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 903
![]() | Re: Australska policija privela Kapetana Dragana Citat:
| |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Moderator Foruma | Re: Australska policija privela Kapetana Dragana Citat:
General Ante Gotovina je dao izuzetno velik doprinos Domovinskom ratu u pozitivnom smislu. Pretpostavljam da su se u njegovom području odgovornosti dogodili i neki zločini. Koliko je on učinio ili trebao učiniti da se to spriječi i sankcionira pokazat će suđenje.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. Zadnji Uredio anthlon : 05-11-07 u 12:18. | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 72
![]() | Re: Australska policija privela Kapetana Dragana zapazio sam da na ovom forumu ima mnogo mrznje protiv srbe i nervira me kad neko pise neke gluposto o kome nema pojma a i nisu tacne, sto se tice kap.dragana ako je kriv neka ga osude kako dolikuje tim zlocinima koje je pocinio a vi ljudi po jednog coveka sudite celoj zemlji a vidim da se neki jos vratili u 45 godinu kod cetnika i ustase, |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Australska policija privela Kapetana Dragana Oživio si temu u kojoj nitko nije napisao slova više od godinu i pol. I sad se nešto isčuđavaš. Ako ti se forum ne sviđa nemoj biti na njemu, nemoj se patiti, ima još puno foruma na internetu. Ako želiš aktivno sudjelovati na forumu - izvoli, ali bez vrijeđanja i etiketiranja ostalih forumaša. Iznosi slobodno svoje stavove vodeći pri tome računa da ne kršiš zakone Republike Hrvatske. Ove tvoje zadnje poruke su izvan teme iliti offtopic. Obrati i na to pozornost, jer je i to protivno pravilima foruma. Do pisanja!
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 57
Poruka: 888
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Australska policija privela Kapetana Dragana Citat:
I dosta je ovakvih provokativnih postova, ljudi koji su na forumu samo da provociraju.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 72
![]() | Re: Australska policija privela Kapetana Dragana uredu kapiram,ovo je hrvatski forum i postovacu vasa pravila mada i vi trebate malo da postujete druge nacionalnosti, ja nikoga nisam vredjao pogledaj moje poruke bolje,glupo od mene sto zazivi ovu temu,jer ovde sam radi druzenja a ne zbog rasprave tako da mi je ovo zadnja poruka na ovoj temi tonini,bio sam prosle godine kod vas na moru i super sam se proveo i docicu sledece godine opet ako hoces mozemo i na kafi negde pozdrav Zadnji Uredio nes : 06-11-07 u 07:00. |
| | |
![]() |
| Tagovi: australska, dragana, kapetana, policija, privela |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Narodnjaci na DVD | ray | Recycle Bin | 4 | 11-10-05 20:54 |
| Trade Narodnjaka | ray | Recycle Bin | 1 | 11-10-05 18:05 |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:06.