Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi Australska policija privela Kapetana Dragana u Znanost forumu; ovome pogotovo ,još se bahatio ,mislio da mu nitko ništa ne može...

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-01-06, 12:26   #21 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 20-10-05
Poruka: 95
gabrijel_25 se izdvaja iz mase
Re: Australska policija privela Kapetana Dragana

ovome pogotovo ,još se bahatio ,mislio da mu nitko ništa ne može
gabrijel_25 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-01-06, 12:32   #22 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 903
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: gabrijela_25
ovome pogotovo ,još se bahatio ,mislio da mu nitko ništa ne može
Mislim da se on zajebo, da je šutio nitko ga se ne bi ni sjetio, ovako će dobit što zaslužuje, samo da nam pravosuđe dobro to odradi i mislim da će dobit svoju doživotnu ili čitaj po hrvatski svojih 20 g.
lucky_strike_08 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-01-06, 22:15   #23 (permalink)
glup & gluplji

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,888
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Prema važećem kaznenom zakonu može se izreć kazna zatvora u trajanju do 25 godina (tzv. opći maksimum) a za posebna, najteža djela, u koja spadaju i ratni zločin, zločin protiv čovječnosti, najteži oblici ubojstva, može se izreć kazna dugotrajnog zatvora od 40 godina (s tim da nema prelaza između 25 i 40 god, dakle nema 27, 28, 30... god)
Ako Draganče dobije optužnicu u kojoj se spominju ratni zločini, ne gine mu 40 godina. Po meni, ni to mu nije dosta.
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-02-06, 12:07   #24 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky_strike_08

Datum registracije: 11-01-06
Poruka: 903
lucky_strike_08 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: damfisk
Prema važećem kaznenom zakonu može se izreć kazna zatvora u trajanju do 25 godina (tzv. opći maksimum) a za posebna, najteža djela, u koja spadaju i ratni zločin, zločin protiv čovječnosti, najteži oblici ubojstva, može se izreć kazna dugotrajnog zatvora od 40 godina (s tim da nema prelaza između 25 i 40 god, dakle nema 27, 28, 30... god)
Ako Draganče dobije optužnicu u kojoj se spominju ratni zločini, ne gine mu 40 godina. Po meni, ni to mu nije dosta.
Bojim se da će dobit manje, iako bi najbolje bilo doživotna bez pomilovanja. Pa neka u zatvoru zamišlja sebe na tenku.
lucky_strike_08 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-11-07, 17:25   #25 (permalink)
nes
Starter

Datum registracije: 19-06-07
Poruka: 72
nes se izdvaja iz mase

a vi hrvati kao nemate ratne zlocince pa pljujete po celu srbiju,sta je za vas gotovina heroj?
nes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 05:21   #26 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,880
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Citat:
Pravi autor: nes Pogledaj Poruke
a vi hrvati kao nemate ratne zlocince pa pljujete po celu srbiju,sta je za vas gotovina heroj?
Još jedan došao povlačiti znak jednakosti.

General Ante Gotovina je dao izuzetno velik doprinos Domovinskom ratu u pozitivnom smislu.

Pretpostavljam da su se u njegovom području odgovornosti dogodili i neki zločini.

Koliko je on učinio ili trebao učiniti da se to spriječi i sankcionira pokazat će suđenje.

Zadnji Uredio anthlon : 05-11-07 u 12:18.
anthlon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 17:27   #27 (permalink)
nes
Starter

nes se izdvaja iz mase

zapazio sam da na ovom forumu ima mnogo mrznje protiv srbe i nervira me kad neko pise neke gluposto o kome nema pojma a i nisu tacne,
sto se tice kap.dragana ako je kriv neka ga osude kako dolikuje tim zlocinima koje je pocinio a vi ljudi po jednog coveka sudite celoj zemlji
a vidim da se neki jos vratili u 45 godinu kod cetnika i ustase,
nes je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-11-07, 20:33   #28 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 45
Poruka: 4,880
anthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosananthlon ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

Oživio si temu u kojoj nitko nije napisao slova više od godinu i pol. I sad se nešto isčuđavaš.

Ako ti se forum ne sviđa nemoj biti na njemu, nemoj se patiti, ima još puno foruma na internetu.

Ako želiš aktivno sudjelovati na forumu - izvoli, ali bez vrijeđanja i etiketiranja ostalih forumaša.

Iznosi slobodno svoje stavove vodeći pri tome računa da ne kršiš zakone Republike Hrvatske.

Ove tvoje zadnje poruke su izvan teme iliti offtopic. Obrati i na to pozornost, jer je i to protivno pravilima foruma.

Do pisanja!
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 06:19   #29 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 57
Poruka: 888
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: nes Pogledaj Poruke
Očito nisi čuja metke oko sebe niti vidija neprijatelje isprid sebe, niti su padale bombe i slično, kad tako govoriš. I ne trljaj svašta jer se rat vodija na tlu Hrvatske. Vriđaš uspomenu na one koji su poginuli za ovu Hrvatsku. Bez obzira kakva je Hrvatska i što se na političkoj sceni dešava, Hrvatska je moja domovina a Srbi su je tili za sebe i izvršili agresiju na Hrvatsku. A šta su Srbi u Srbiji radili, bre, navijali za cara Lazara, Slobu, Voju i slične. Nisu se u Srbiji digli protiv rata u Hrvatskoj, nego im je bila milija Velika Srbija, ne nečete nikad na more, nikad, i Crna Gora vam neda izlaz na more, zaludu vam je i republika Srpska.
I dosta je ovakvih provokativnih postova, ljudi koji su na forumu samo da provociraju.
Odgovori sa citatom
Star 06-11-07, 06:57   #30 (permalink)
nes
Starter

nes se izdvaja iz mase

uredu kapiram,ovo je hrvatski forum i postovacu vasa pravila mada i vi trebate malo da postujete druge nacionalnosti,
ja nikoga nisam vredjao pogledaj moje poruke bolje,glupo od mene sto zazivi ovu temu,jer ovde sam radi druzenja a ne zbog rasprave tako da mi je ovo zadnja poruka na ovoj temi
tonini,bio sam prosle godine kod vas na moru i super sam se proveo i docicu sledece godine opet ako hoces mozemo i na kafi negde
pozdrav

Zadnji Uredio nes : 06-11-07 u 07:00.
nes je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: australska, dragana, kapetana, policija, privela

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Narodnjaci na DVD ray Recycle Bin 4 11-10-05 20:54
Trade Narodnjaka ray Recycle Bin 1 11-10-05 18:05

Trenutno vrijeme na forumu: 20:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114