| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Bandić: Grafitere u zatvor! u Znanost forumu; Net.hr Citat: S milijun kuna godišnje svašta se može napraviti, umjesto da ih se troši ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |||
| Banned | Bandić: Grafitere u zatvor! Net.hr Citat:
Citat:
Citat:
| |||
| | |
| | #5 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-12-05
Poruka: 1,621
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić: Grafitere u zatvor! Citat:
__________________ Konačno da i ja jednu kažem | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Bandić: Grafitere u zatvor! Bzvz, nisu grafiteri problem, nego taggeri. E sad i jedni i drugi mozda crtaju grafite al grafiti su bar lijepi (meni) a taggovi su obicni potpisi koji uneređuju fasade i ostale gluposti. I mislim da nijedni ni drugi nebi trebali u zatvor.
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 07-08-06 Godina: 30
Poruka: 2,370
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić: Grafitere u zatvor! ludiabra mudro zbori. Meni su grafiti na većini zgrada ukras , a pojedini koje sam vidio i čista umjetnost. S druge strane natpisi Jozo , Ivo , Marko , ovaj , onaj , nisu grafiti ... ali ne vidim potrebu da se te klince (a većinom su klinci) u zatvor šalje. Dva šamara , dosta. ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Banned | Re: Bandić: Grafitere u zatvor! ajd ti taliBandiću objasni razliku ![]() sad se on brine oko milion kuna, a kad djeli zagrebačke pare po Hrvatskoj i okolici za svoju promociju, onda bi mi morali biti sretni ??? bandinjo je po meni najgori talog na dnu hrvatske politike ... on uopće nema nikakve orijentacije, ideologije, samo vlast .... isto bi se ponašao da je u bilo kojoj drugoj stranci, ali SDP mu paše jer s njim može na vlast u Zagrebu ... fuj ... fuj ... fuj .... talog ISPOD dna .. najniže ... na razini dva prezimena ... Zadnji Uredio silence : 14-06-07 u 15:26. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| glup & gluplji Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,892
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Bandić: Grafitere u zatvor! ja bi Bandiću postavio samo jedno pitanje: Ako grafitere treba strpat u zatvor, kakve kazne onda predlaže za one koji voze pod utjecajem alkohola? Ili možda on smatra da grafiteri predstavljaju veću opasnost od pijanih vozača? ![]()
__________________ Sve žene nisu iste. Neke su još gore. |
| | |
![]() |
| Tagovi: bandic, grafitere, zatvor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:34.