| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi 'Bandić podržava organizirani kriminal' ; Milanović: Pišite Ivi Sanaderu! u Znanost forumu; 'Bandić podržava organizirani kriminal' - Jutarnji.hr Citat: Zgotovljeno je "otvoreno pismo“ za Zorana Milanovića, predsjednika SDP-a i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | ||
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 'Bandić podržava organizirani kriminal' ; Milanović: Pišite Ivi Sanaderu! 'Bandić podržava organizirani kriminal' - Jutarnji.hr Citat:
Citat:
![]() dakle barem dio intelektualaca traži od milanovića da zauzda bandića. i ja sam to očekivao od zokija, ali pitanje je ima li političke snage (bandić je član predsjedništva sdp-a, uz još nekoliko ljudi koji figuriraju kao oporba milanoviću). vjerojatno je milanoviću prioritet učvrstiti vlastiti položaj u stranci ali to nije opravdanje jeftinog adresiranja vlastitih problema i zadataka na sanadera. e zoki, zoki.. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,359
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Bandić podržava organizirani kriminal' ; Milanović: Pišite Ivi Sanaderu! da... bandić je iskoristio penzionere i manjine za svoje glasače jer oni ne znaju pozadinu onoga što radi holding, koji je njegov proizvod, je leglo kriminala i za to ne treba bit previše mudar ali je bandićev položaj u zagrebu učvršćen jer su svi njegovi ljudi na važnim pozicijama za one koji kažu da bandić financira gradnju objekata u Zagrebu neka se samo sjete razlike u cijenama parkinga, komunalnih usluga i poreza odkad je on gradonačelnik van s njim i njegovim kriminalcima
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-05-07 Lokacija: Hierosolyma
Poruka: 773
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Bandić podržava organizirani kriminal' ; Milanović: Pišite Ivi Sanaderu! Konačno da su se i "javni" intelektualci javili , uvijek im dugo treba, ali dobro da jesu. Problem je što se kod nas takve incijative intelektualaca prema političarima često pretvore u "uzalud vam trud svirači". Zokijev istup ne me čudi, već me je više puta razočarao(mislim da tu nisam jedini), a očekivao sam nešto bolje od njega, pa neka samo tako nastavi. Privremeni stanara o kojem je riječ je očito dulje u SDP-u od stalnih, točnije od 1990. A bacanje loptice u itekako pun koš HDZ-a je isto jadno. Ako je Banić ogledni primjer gradonačelnika koji je sve uzeo pod svoje, kako će tek lokalna vlast izgledati kad nakon idućih izbora uz koje ide i novi zakon koji gradonačelicima daje veće ovasti, a poglavarstva šalje na stalni godišnji. ![]()
__________________ The only principle that does not inhibit progress is: anything goes. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: 'Bandić podržava organizirani kriminal' ; Milanović: Pišite Ivi Sanaderu! Sere mi se od njega.... ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Bandić podržava organizirani kriminal' ; Milanović: Pišite Ivi Sanaderu! milanović mu ne može ništa. daj ti Ševa, napravi nešto. ti si neka faca u svojoj republici. Ipak je to lijepi komad Zagreba... |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Bandić podržava organizirani kriminal' ; Milanović: Pišite Ivi Sanaderu! nažalost, na pešči su banderasovi počeci, tu je posadio korijene, u općinskom komitetu. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,359
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Bandić podržava organizirani kriminal' ; Milanović: Pišite Ivi Sanaderu! nema lijeka... on je glavni gazda u zagrebu a mi mu ne možemo baš ništa ![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: 'Bandić podržava organizirani kriminal' ; Milanović: Pišite Ivi Sanaderu! možemo ne glasati za njega i nadati se da će nas biti dovoljno. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Purger | Re: 'Bandić podržava organizirani kriminal' ; Milanović: Pišite Ivi Sanaderu! Kako mu ne možemo ništa ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:08.