| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi Blaž Kraljević u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: zeljonar Ma ne, ja sam to općenito naveo, vezano za druge teme ... a isto tako bilo mi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Banned | Re: Blaž Kraljević ma sve 5 .. ide mi na živce ovaj trol i to opako ... niko nije reko jednu lošu o Blažu, čak se navelo i druge mučenike koji su ubijeni bespotrebno (Paradžik), a on opet ima potrebu srat nešto o ljevičarima i ljudima na ovom forumu .. iskreno, mislim da su rasprave ovdi nevjerojatno pristojne prema nekim mjestima di se raspravlja politika ... |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-08 Godina: 30
Poruka: 2
![]() | Re: Blaž Kraljević Da nam nebi Blaza nebi mi mnogi sad mogli se ni dopisivat a ni raspravljat o njegovim djelima!Svi znamo zasto je se borio a tako i drugi uz njega koji su dali svoje zivote za nasu SLOBODU!Zalosno je da mnogi to neznaju da cijene!Dok je HDZ profitirao i POSLOVE(Trgovinu pravio sa Milosevicem i Karadzicem)pravio, HOS je se borio za Slobodu naroda svoga!Da hoce neko da pokrene ponovo HSP u pravi Pravac za Slobodom i Pravom!Da poskidaju ove Lopove(Politicare/Izdajice) sto su se nakotili kao Gnjide!Zalosno je isto sto je se PARAGA povukao iz politicke scene i da Narod i dalje glasa na Izborima za LOPOVE a ne za one koji mu dobro misle! |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-01-08 Godina: 30
Poruka: 2
![]() | Re: Blaž Kraljević Napokon da se krene u Buducnost sa HSP!Ali ne sadasnjim nego sa onim iz 90-godina!Zalosno je sto Narod zaboravlja sve te Cinjenice ko je se i za sta se borilo!Da hoce jednom novi HSP da se osnuje koji ce da se se bori za Slobodu i Pravo i da stoji iza svoga Naroda a ne kao ovi takozvani Politicari(LOPOVI/IZDAJICE)!Svi mi znamo ko je bio Blaz Kraljevic i zasto je dao svoj Zivot isto kao mnogi drugi koji su se za nase GUZICE borili a mnogi danas po tome gacaju kao po Muhama!Zalosno je da nas Narod i dan danas bira neke Stranke koje sa Politikom nikakve veze nemaju a ne onu Stranku koja bi svoj Narod zastupala!Zalosno je isto nakon tih svih dogadjaja od 90. ih godina da se taj nas Narod i dalje opredjeljuje za HDZ!dok su oni Trgovali/Svercovali i nagadjali se sa Milosevicem i Karadzicem, Blaz Kraljevic i HOS su branili svoj Narod i Ognjista nasa! NARODE MOJ,POCNI JEDNOM DA CIJENIS KRV KOJA JE PROLITA ZA SLOBODU TVOJU! |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Blaž Kraljević Citat:
__________________ i pape i dida bili su TORCIDA | |
| | |
![]() |
| Tagovi: blaz, hos, kraljevic |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:13.