| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi BOJKOT KUPNJE u Znanost forumu; Sedam dana samo po nužne namirnice Citat: Svi hrvatski potrošači od četvrtka će biti pozvani na jednotjedni bojkot ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | BOJKOT KUPNJE Sedam dana samo po nužne namirnice Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ Lingua ligata tibi multos adquirit amicos!! | ||
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: BOJKOT KUPNJE Ovo je jedan od načina da iskažemo svoj stav, svoje neslaganje s cjelokupnom situacijom u državi. Osobno ću se nastojati pridržavati toga ali mislim da će većina ostati na deklarativnoj podršci. Predviđam pad prometa do 10% iako bi mogao biti višestruko veći ukoliko bi se deklarirana većina i pridržavala onoga što kaže. P.S. Sad mi je palo na pamet da mnogi osim osnovnih potrepština i ne mogu kupiti više, a neki čak ni to.
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BOJKOT KUPNJE Od te vrste protesta odnosno bojkota nema ništa, niti se on može dogoditi. Hrvati su samo 90-tih bili jedinstveni i to na referendumu za samostalnu Hrvatsku odnosno koliko se sjećam 94%, ako se odazovu, a tribali bi, onda znači da su počeli mislit. Ja sam za! Nisam davno vidija ljude punuh kolica ili punih kesa da izlaze iz marketa, bar ovdje kod mene. Ovi koji pune kolica plačaju to čekovima i karticama, pa je to opet zaduženje. Ono što vidim a to i sam radim, kupuje se uglavnom ono najosnovnije i prate cijene.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BOJKOT KUPNJE Citat:
Imali smo vođu, oca domovine, kojeg sam iznimno poštivao, dok nije zastranio dozvolivši pljačku Hrvatske, a posebno mu zamjeran što su naši momci ginili na bojišnici a njegovi vridni unuci i ostatak obitelji rastakli Hrvatsku, bili puno vridni pa uzimalo ono što im ne pripada. Meni je drago da ti je dobro samo nije dobro mnogim drugima, a tribalo bi i boriti se da nam svima bude bolje, pa i prihvatiti taj bojkot. Ako ti nečeš to je tvoja osobna stvar, pa nek ti i dalje bude dobro, vjerovatno i bolje nego mnogim drugima. S ovim bojkotom nikom se ne bi naštetilo već suprotno triba im dokazati da su oni tu zbog nas a ne mi zbog njih i da od njihovih bogastava nema ništa ako stoka sitnog zuba ne kupuje!
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-03-07 Godina: 22
Poruka: 86
![]() | Re: BOJKOT KUPNJE bojkot je jedino oružje koje građani imaju...na vladu se nemoš oslonit, nemoš ni na razne udruge potrošaća jerbo su premali...a bome se nemoš oslonit ni na građane same...pitaju ljude na telki oće li i oni bojkotirat, a oni vele da bi al da ne vjeruju da će bojkot imat neki velki učinak ..sa takvim stavom sigurno neće.... |
| | |
| | #9 (permalink) | ||
| prof. Foruma | Re: BOJKOT KUPNJE Citat:
Citat:
| ||
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: BOJKOT KUPNJE Sumnjam da će Hrvati odazvat u većem broju, mi smo narod koji se boji bilo kakvih prosvjeda za naše bolje, to smo već nebroj puta pokazali.
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:24.

Jebiga, tada su imali Vođu!
..sa takvim stavom sigurno neće....