Idi nazad   Croportal Forum > Znanost > Politika
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Politika Raspravljate o temi BOJKOT KUPNJE u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Casey Teško se obranit kad si okružen tipovima poput Mesića i Manolića. Nitko mu ni ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-02-08, 07:10   #11 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 56
Poruka: 786
tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat
Re: BOJKOT KUPNJE

Citat:
Pravi autor: Casey Pogledaj Poruke
Teško se obranit kad si okružen tipovima poput Mesića i Manolića.
Nitko mu ni je kriv što se okružija takvim tipovima, ali okružija se onima koji su mu odgovarali. a bilo je kvalitetnijih i boljih i poštenijih.

Citat:
Četveročlana obitelj, jedino mi ćaća radi. Nije baš da vozin mercedesa, dapače. Samo mislim da mi nema koristi od kukanja, moga san se rodit u Sudanu, pa sad bit žedan.
E pa odlično, moja supruga nakon 30 god. staža 900 kn mirovine, a ja nakon 35 god staža nula primanja, od 2003 nakon teške operacije čekam invalidsku mirovinu jer ne mogu radit i još ništa nije odlučeno niti će odlučit jer ima previše invalida koji to i nisu, dica ne radu
Ja ne kukan samo govorin o stvarnosti, ali ovakvih kao ja su u ogromnoj večini. Rasprodajen imovinu da bi moga priživit.
Odgovori sa citatom
Star 09-02-08, 12:16   #12 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Godina: 20
Poruka: 1,324
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Citat:
Pravi autor: tonini Pogledaj Poruke
Nitko mu ni je kriv što se okružija takvim tipovima, ali okružija se onima koji su mu odgovarali. a bilo je kvalitetnijih i boljih i poštenijih.
Evo nek sada dođu ti pravedni koji prije nisu mogli. Ja neznan koji su to pravedni, to su neke fantomske osobe. Nadan Vidošević možda?
Citat:
E pa odlično, moja supruga nakon 30 god. staža 900 kn mirovine, a ja nakon 35 god staža nula primanja, od 2003 nakon teške operacije čekam invalidsku mirovinu jer ne mogu radit i još ništa nije odlučeno niti će odlučit jer ima previše invalida koji to i nisu, dica ne radu
A jebiga, okreći se kako znaš i umiješ. Kradi.
Citat:
Ja ne kukan samo govorin o stvarnosti, ali ovakvih kao ja su u ogromnoj večini. Rasprodajen imovinu da bi moga priživit.
Ja bi ipak reka da nije tako loša slika. U Hrvatskoj na 100 ljudi ide više od 100 mobitela. To šta je nekome bitniji mobitel nego kilogram mesa za ručak, to je stvar sjebanog mozga.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 06:38   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

tonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznattonini će uskoro biti poznat

Citat:
Evo nek sada dođu ti pravedni koji prije nisu mogli. Ja neznan koji su to pravedni, to su neke fantomske osobe. Nadan Vidošević možda?
Nadan sigurno nije, ali poštenih ima, nisu fantomi samo ne mogu sudjelovati u političkom životu od ''laktaša'' Nadanovaca.

Citat:
A jebiga, okreći se kako znaš i umiješ. Kradi.
Ne kraden ali rasprodajen imovinu, snalazin se kako znan ali to nije primjerno za moje godine.

Citat:
Ja bi ipak reka da nije tako loša slika. U Hrvatskoj na 100 ljudi ide više od 100 mobitela. To šta je nekome bitniji mobitel nego kilogram mesa za ručak, to je stvar sjebanog mozga.
Niti mobiteli a niti aute nisu slika stvarnog stanja, tako se pravda vlada, pa kaže da je kod nas dobro.
Netko ima 4 mob i 4 aute pa nas četvoro skupa u prosjeku imamo po jedan mobitel i auto.

[/quote]
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 10:16   #14 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tony-soprano

Datum registracije: 01-02-07
Poruka: 237
tony-soprano se izdvaja iz mase

baš me interesira hoće li ekstremna ljevica damfisk i sunka bojkotirat kupnju jer su oni ipak socijalno osviješteni
Odgovori sa citatom
Star 10-02-08, 10:58   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 10-08-05
Poruka: 1,324
Casey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono neštoCasey ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Casey

Veleštovani kolega Damfisk je toliko lijevo otiša, da je već posta umjerena desnica.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 12:57   #16 (permalink)
Uvaženi forumas

I šta se desilo jel itko bojkotirao kupnju. Kako se onaj sa sprdnjom obratija neki dan na TV u svezi bojkota, neznam mu ime iz Udruge hrvatskih gospodarstvenika a reka je citiram: ''PA KUPIT ĆE DRUGI TJEDAN, KAD IM NESTANU ZALIHE.''
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 13:06   #17 (permalink)
next best thing

Datum registracije: 10-06-05
Godina: 31
Poruka: 5,240
pharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svimapharaoh je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku pharaoh Pošalji poruku preko Skype-a korisniku pharaoh

Citat:

statistika je skup netočnih podataka
.....(_/.......)../....
...............(_/......
... I WAS .............
.......... HERE .......
pharaoh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 15:53   #18 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 22-03-07
Poruka: 7,639
Ive_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svimaIve_ri je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Ive_ri Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ive_ri

Citat:
Pravi autor: tonini Pogledaj Poruke
I šta se desilo jel itko bojkotirao kupnju. Kako se onaj sa sprdnjom obratija neki dan na TV u svezi bojkota, neznam mu ime iz Udruge hrvatskih gospodarstvenika a reka je citiram: ''PA KUPIT ĆE DRUGI TJEDAN, KAD IM NESTANU ZALIHE.''

A i je tako.

Tamo jedan dan glumiš da bojkotiraš, a za dva-tri dana opet moraš doć i kupit to sve šta nisi taj dan.

Ne kužim koji je smisao.

Prijave za CP virtualnu kladionicu - click
Ive_ri je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 16:12   #19 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-07-07
Poruka: 471
Ledinho se izdvaja iz mase

smisao je da ti umjesto 2 litre mlijeka kupis 1. a kolko znamo mlijeko ima kratko vrijeme trajanja. i tako njima propadne jedna posiljka mlijeka. tako i sa ostalim slicnim namirnicama.

kolko sam ja shvatio jos je poanta u tome da se ne kupuje ono kaj ti ne treba. kao keksi, sladoled i sl. samo najpotrebnije.
Ledinho je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-02-08, 16:35   #20 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 11-10-05
Poruka: 3,233
tzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masitzukius je dragulj u masi

podupirem bojkot, ne zato što su mi visoke cijene nego zato što trgovci rade budalu iz mene

kruh kupujem svaki drugi-treći dan, mlijeka imam od prije, još nešto mesa i dosta mi je za još tjedan dana tako, ak treba

kupujte u domaćim trgovinama izuzev konzuma koji potkrada... dakle vindija, diona, pan-pek,... time možda bar smanjimo monopol konzuma
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:45.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113