| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Politika Raspravljate o temi BOJKOT KUPNJE u Znanost forumu; Citat: Pravi autor: Casey Teško se obranit kad si okružen tipovima poput Mesića i Manolića. Nitko mu ni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 786
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BOJKOT KUPNJE Nitko mu ni je kriv što se okružija takvim tipovima, ali okružija se onima koji su mu odgovarali. a bilo je kvalitetnijih i boljih i poštenijih. Citat:
Ja ne kukan samo govorin o stvarnosti, ali ovakvih kao ja su u ogromnoj večini. Rasprodajen imovinu da bi moga priživit.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | |
| | |
| | #12 (permalink) | |||
| prof. Foruma | Re: BOJKOT KUPNJE Citat:
Citat:
Citat:
| |||
| | |
| | #13 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BOJKOT KUPNJE Citat:
Ne kraden ali rasprodajen imovinu, snalazin se kako znan ali to nije primjerno za moje godine. Citat:
Netko ima 4 mob i 4 aute pa nas četvoro skupa u prosjeku imamo po jedan mobitel i auto. [/quote]
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! | ||
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: Imotski Godina: 20
Poruka: 237
![]() | Re: BOJKOT KUPNJE baš me interesira hoće li ekstremna ljevica damfisk i sunka bojkotirat kupnju jer su oni ipak socijalno osviješteni ![]()
__________________ Im part of the F.B.I: Im Faboulos, Beautiful and Intelligent |
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BOJKOT KUPNJE I šta se desilo jel itko bojkotirao kupnju. Kako se onaj sa sprdnjom obratija neki dan na TV u svezi bojkota, neznam mu ime iz Udruge hrvatskih gospodarstvenika a reka je citiram: ''PA KUPIT ĆE DRUGI TJEDAN, KAD IM NESTANU ZALIHE.''
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| next best thing | Re: BOJKOT KUPNJE Citat:
statistika je skup netočnih podataka ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... ... I WAS ............. .......... HERE ....... | |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: BOJKOT KUPNJE Citat:
![]() A i je tako. Tamo jedan dan glumiš da bojkotiraš, a za dva-tri dana opet moraš doć i kupit to sve šta nisi taj dan. Ne kužim koji je smisao.
__________________ I hope they can understand that it’s not “just a dog” but the thing that gives me humanity and keeps me from being “just a person." Prijave za CP virtualnu kladionicu - click | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-07-07 Lokacija: Tresnjevka City
Poruka: 471
![]() | Re: BOJKOT KUPNJE smisao je da ti umjesto 2 litre mlijeka kupis 1. a kolko znamo mlijeko ima kratko vrijeme trajanja. i tako njima propadne jedna posiljka mlijeka. tako i sa ostalim slicnim namirnicama. kolko sam ja shvatio jos je poanta u tome da se ne kupuje ono kaj ti ne treba. kao keksi, sladoled i sl. samo najpotrebnije. ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,233
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: BOJKOT KUPNJE podupirem bojkot, ne zato što su mi visoke cijene nego zato što trgovci rade budalu iz mene kruh kupujem svaki drugi-treći dan, mlijeka imam od prije, još nešto mesa i dosta mi je za još tjedan dana tako, ak treba ![]() kupujte u domaćim trgovinama izuzev konzuma koji potkrada... dakle vindija, diona, pan-pek,... time možda bar smanjimo monopol konzuma
__________________ Ovo ljeto nudim 200 kn osobi koja fotografira Tanju Tomić u toplessu (za bikini 100 kn). Slika mora biti pristojne kvalitete i rezolucije |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:45.